Csak az én férjem mond ilyeneket?
Miért vesztél össze vele,
Ezt kapta az őszinteségéért...
Én is becsavarodok elég gyakran a gyerekeimtől estére....
(persze imádom őket,de akkor is!)
35/N
Sok férfi turés- és fájdalom kuszobe egyenlo a nullával.én a helyedben még meg is utottem volna.Persze mi nok,mindent viseljunk el.Egy nore marad mindig a munka nehéz része általában.Ahogy a párom el szoktam nézni,ha kicsit fáj a feje,már bele akar halni.De még hogy tudják sajnáltatni magukat,az már sokszor rohej.A gyereknevelés ugyan ez.Az én párom mikor hazajon 7végére,2napig ,,lepasszolom,, neki a gyereket,de akkor sem tudom,mert ha 5percnél tovább sír,már kétségbe van esve.Pedig van ugy,hogy nekem orákig ordít és nem tudok már rájonni,hogy mi baja van,vagy csak nyogos.
Szoval szerintem jogosan baszodtál fel,én is ezt tettem volna.
Hát nálunk 3 napja esik az eső, azóta itthon ülök a másfél éves fiammal, és én is becsavarodom...
Nem értem amúgy, ezért miért kellett összekapnotok. Gondolom a férjed közel sem van annyi időt együtt a gyerekkel, mint te. (dolgozik, nem?) persze hogy nagy fejtörés lenne neki, ha hirtelen neki kellene egész nap babáznia.
Irigyellek, mert legalább a párod látja, mennyire nem könnyű a gyerekkel/gyerekekkel lenni. Sajnos az enyém nem érti, mitől vagyok hullafáradt a nap végére, mert nekem semmi dolgom nincs, csak a gyerekkel lenni...
Ha kritizálom, hogy egy év alatt egyszer sem kelt fel a gyerekhez, itatta-etette meg (máig többször ébred éjjel sajnos), vitte sétálni, pelenkázta, elintézi azzal, hogy ez az én dolgom, ezért vagyok itthon, én se csinálom meg az ő munkáját pl. a garázsépítés kapcsán.
:-(((
Szerintem ebbe semmi kivetni való nincs.
Én már 14 éve itthon vagyok a 4 gyerekkel.De most iszonyatosan pánikbetegség tört rám.Így szerintem,ha a kicsi elmegy oviba én is elmegyek dolgozni.
Sok ám itthon a 14 év hidd el.
Más már 1 évtől becsavarodik,akkor mit mondjak én?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!