Coffeez kérdése:
Mikortól KELL vendégségbe vinni a csecsemőt?
21/27 A kérdező kommentje:
lemaradt, hogy a család is lehet hogy többet lenne a babával. Simán levittem a fiamat másfél hósan balatonra több hétre. Hasfájós volt, szinte végigordította, de volt akinek a kezébe nyomjam és kiszellőztessem a fejem.
2011. júl. 30. 14:38
23/27 A kérdező kommentje:
Már sajnos nem szopik, lefejt tejet kap. Nem erre irányult a kérdés, én sajnos nincs is kire hagyjam, nagymamának csak a szája nagy, fél órát babázik, aztán köszöni szépen. Sajnos még dolgozik. Már előre közölte, hogy volt olyan hülye hogy szült 3 gyereket(!) úgyhogy Neki elég volt a babázásból, egész napos pesztrát nem kíván. Hát ennyi.. Szóval sosem kell a nagyinál aludnia éjszaka, ezek után nem is hagynám. Csak látogatóba mennénk, de mivel már többször próbáltam és nem aludt, ezért nem akarnám erőltetni. Most meg pláne nem, mert minden érdekli, még a saját ágyába is szertartás az elaltatás..És ha alszik rendesen, akkor egy tündér egész nap :)
1 éves kor után válik tényleg fontossá a nagymama. Akkor már megérteti magát a pici, és így majd a nagyi is jobban ki fog vele jönni.
Anyukámat ha 3 hétig nem látja elfelejti. Még most mindenkire mosolyog, de később már van memória is. Akkor tényleg hozni vinni kell.
2011. júl. 30. 14:50
Nem értem amúgy miért tetted fel a kérdést, hiszen minden kommented arról szól, hogy úgyse fogod vinni, mert nyűgös lesz (bár szerintem csak te parázol, mi lesz ha sírni fog), ekkora gyerekkel már simán lehet menni. Honnan tudod, hogy nem nézegetne órákon át, hisz meg se próbáltad? Én se gondoltam előtte, de mikor próbáltam elaltatni, nem akart. Nem kell miniig így ragaszkodni dolgokhoz, mert a gyerek is frusztrált lesz. Az meg hülyeség hogy 1 évesen emlékszik emberekre, pár hónapos baba már vígan jelzi, ha valakit megismer és örül neki.
De te tudod, csak ha így "bezárkóztok" a baba félni fog majd minden újdonságtól.
2011. júl. 31. 10:26
26/27 A kérdező kommentje:
A pár hónapos baba nem azért örül mindenkinek, mert emlékszik rájuk, hanem mert alapból mindenkire vigyorog. A 6 hónapos meg már tart az idegenektől. Ezt nem én találtam ki. És mint írtam már ki van próbálva. Persze hogy nem akarom vinni, nem is ezért kérdeztem. Hanem hogy muszáj-e erőltetnem ennyi idősen.
Az en babam nem mosolygott alapbol mkire. De ha jott a mamaja rug-kapalt es vihancolt 4 honaposan. De mindegy is. Ne is vidd. Ha itt mindenki azt irta volna h muszaj akkor vinned? ;)))
2011. júl. 31. 20:16
Kapcsolódó kérdések: