Óraátállítás hogyan befolyásolta a babátok alvását?
Figyelt kérdés
A kislányom 9 és fél hónapos. Miután kialakult a napirendje az első pár hónapban szinte mindig végigaludta az éjszakát. Aztán jött az őszi óraátállítás, és akármennyire is figyeltünk erre, megkavarta, és onnantól 1x felkelt éjszaka. Sokszor nehezen aludt vissza. Most hogy előre lettek állítva az órák, újból végigalussza az éjszakákat, egy hete nem kel fel éjszaka, fél 7-ig alszik! Tapasztalt valaki hasonlót? A fiam nem csinálta ezt. Szerintem nagyon érdekes, írjatok ezzel kapcsolatos észrevételeket, kiváncsi vagyok!2009. ápr. 4. 10:14
1/4 anonim válasza:
A kisfiam 10.5,de szerencsére se az őszi,se a mostani átállítást még csak észre se vette.
2/4 anonim válasza:
Lányom 5 hós,őt megkavarta az óraállítás.Előtte este 10 körül aludt el és végigaludta az éjszakát,most hajnal fél 1,mire elaltatom.:(
3/4 anonim válasza:
Én nem változtattam semmit, a régi óra szerint működünk, így majd ősszel se kell újra átállni..A kislányomat így nem is zavarhatta meg semmi. Ő most 7 hónapos, ősszel még annyira pici volt, hogy akkor se vett észre belőle semmit. Nálunk ez a rendszer már a nagyoknál is bevált.. Igaz, így kicsit később alszik el este, de nem sokára már szinte este 9-ig világos lesz, így nem kell világosban lefektetni (8-kor).
4/4 anonim válasza:
Nálunk a délelőtti alvást kissé bekavarta, egy órával később aludt el így, pár napig. Délután pedig nem akart rendesen aludni, ott viszont javulás következett be, mert órákat alszik egyhuzamban. 3 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!