Mikortól ragaszkodik a baba?
Figyelt kérdés
Egy hónapos a babám. Tegnap este el kellett mennem, és utána a férjem nagyon rendesen hagyott aludni, amikor az ágyba estem. Elmondása szerint a baba sokszor sírt, hogy nem volt semmi baja, és reggel is. Amint a kezembe vettem, már mosolygott, és szinte rögtön elaludt a kezemben. A férjem szerint azért volt, mert hiányoztam neki. Igaza lehet? (Aggódok, mert én voltam, aki a tápszerváltásról kérdezett, szinte naponta váltottunk tápit, nehogy valami baja legyen) (Három hónapos baba már tudom, hogy felismeri az anyukáját, és reklamál, de már egy hónaposan is??) (A férjem fürdeti amúgy, meg minden nap foglalkozik vele 4-5 órát, szóval nem "idegen". Hiányozhattam neki, vagy valami baja volt?2009. ápr. 4. 09:39
1/3 anonim válasza:
Igaza van a férjednek.Tényleg hiányoztál neki.A babák okosak.Tárgyakhoz 7 hónaposan ragaszkodnak,na ez persze elöbb is megtörténhet,anyukához viszont elsö perctöl,mert a hangodat megismeri.Most már az arcodat is megismeri.
3/3 A kérdező kommentje:
a ferjemre mosolygott eloszor :) azert gondoltam, hogy nem errol van szó, mert tenyleg sokat van vele, meg szeret vele foglalkozni.
De akkor megnyugtattatok, azt hittem, valami baj van, hogy sokat sírt, meg nyügös volt.. így duplán örülök, hogy nincs baj, és hogy hiányoztam neki :)) Köszönöm.
2009. ápr. 4. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!