Miért szívja a 12 hetes kislányom az alsó ajkát és hümmög hozzá?
Figyelt kérdés
Éhes? Nem akarom elhinni szopi után is csinálja. De mégis aggaszt talán nem elég neki az anyatej? Vagy csak jo móka neki?2011. júl. 22. 16:20
1/5 anonim válasza:
Nem lehet éhes?
Amúgy az én lányom 4 és fél hónapos és most újra csinálja ezt kajcsi után, én szoktam még szoptatni ha ezt látom.
2/5 A kérdező kommentje:
Szopi után egy órával csinálta most legutóbb ezt akkor megetettem. Na de egy óránként szoptassam? 3 óránként szoktam. Súlyfejlődése jó. 6,5 kg.
2011. júl. 22. 16:44
3/5 anonim válasza:
szia, nem lehet hogy egyszerűen csak tetszik neki a dolog? rájött hogy ezt tudja csinálni, és most élvezi. sztem nem azért, mert éhes, akkor sírna inkább.
4/5 anonim válasza:
Az én 4,5 hónapos fiam is ezt csinálja. Eszembe sem jutott, hogy éhes lehet...
Biztos, hogy nem éhes, csak nagyon tetszik neki és azért ismételgeti szinte szüntelen.
5/5 anonim válasza:
Szia.Szerintem sem ehseg van a dologban.Az en lanykam is csinalta aztan elkezdte a nyelvet szivogatni most ott jarunk(8hos) hogy ebihalasat jatszik(beszivja a kis pofijat es hozza tatog tenyleg mint a halak nagyon cuki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!