Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok a 4 honapos babatoknak?

Mit adtok a 4 honapos babatoknak?

Figyelt kérdés

Nem felhaborodast szeretnek kelteni,hisz ahanyan vagyunk annyi fele keppen gondolkozunk es annyi fele keppen tartjuk jonak a babank eteteset es neveleset...es elfogadok minden lehetoseget es nem szolok meg mast aki 6 honaptol eteti massal a babajat ...

....Kerdesem azokhoz az anyukakhoz szol akik mar 4 honaposan nyalatnak almat vagy hasonlot a babakkal.Ti mit szoktatok adni nekik?

Persze szivesen varok otleteket mastol is ...esetleg tudnatok valami netes oldallal segiteni h kb mit mikortol h lehet bevezetni az etrendbe.

2009. ápr. 4. 08:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én délelőtt almalét, amit almából préseltem; később almapépet. Fürdés előtt pedig jóéjszakát pépet. Többi még szopi. Természetesen, a délelőtti gyümit is majd még variálni fogom...pl őszibarack, meggy ilyenek. Ja és még a gyümi után van szopi is.

Én úgy látom szeret kanalazni. Én sem vártam meg a 6 hónapot, ennek több oka van. Itt csak egyet említenék: minden vitamin ellenére engem már nagyon lemerített a szoptatás.

2009. ápr. 4. 08:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első vagyok:

[link]

én itt nézelődöm már.

2009. ápr. 4. 08:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Hala istennek nekem boven van tejcsim,csak sok pelda van elottem es szeretnek nem abba a verembe esni mint az ismerosok...szoval mi nem eszunk jol lakasig csak par kiskanallal h szokja az izeket,aztan jo a cicizes...o is imadja az uj izeket ugyhogy szerintem mar nem lesz baj a kajalassal kesobb...
2009. ápr. 4. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én 4 hónapos babám tápszeres. Ő már kapott almát, barackot, banánt és s.tököt. Este én is jóéjt tejpépet adok neki.
2009. ápr. 4. 09:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam 4,5 hónapos.

Napi 4x szopizik,csak uzsira kap valami mást.

Én ezeket adom:

orvos által felírt tejpép,

Mildipép,

üveges alma,

üveges sütőtök

összeturmixolt alma

Még csak fél adagokat adok neki belőlük.

2009. ápr. 4. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én fiam 3hónapos kora óta megeszi a bébidesszerteket,mert a tápszertől 2 óra múlva ordít most már 4 hónaposak vagyunk délben csak bébidesszertet eszik

2009. ápr. 4. 21:33
 7/7 anonim válasza:
Előző válaszoló.Milyen bébideszertet adtál a babádnak,nekem sem akar tűrni.
2009. okt. 25. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!