Mit adtok a 4 honapos babatoknak?
Nem felhaborodast szeretnek kelteni,hisz ahanyan vagyunk annyi fele keppen gondolkozunk es annyi fele keppen tartjuk jonak a babank eteteset es neveleset...es elfogadok minden lehetoseget es nem szolok meg mast aki 6 honaptol eteti massal a babajat ...
....Kerdesem azokhoz az anyukakhoz szol akik mar 4 honaposan nyalatnak almat vagy hasonlot a babakkal.Ti mit szoktatok adni nekik?
Persze szivesen varok otleteket mastol is ...esetleg tudnatok valami netes oldallal segiteni h kb mit mikortol h lehet bevezetni az etrendbe.
Szia!
Én délelőtt almalét, amit almából préseltem; később almapépet. Fürdés előtt pedig jóéjszakát pépet. Többi még szopi. Természetesen, a délelőtti gyümit is majd még variálni fogom...pl őszibarack, meggy ilyenek. Ja és még a gyümi után van szopi is.
Én úgy látom szeret kanalazni. Én sem vártam meg a 6 hónapot, ennek több oka van. Itt csak egyet említenék: minden vitamin ellenére engem már nagyon lemerített a szoptatás.
Az én kisfiam 4,5 hónapos.
Napi 4x szopizik,csak uzsira kap valami mást.
Én ezeket adom:
orvos által felírt tejpép,
Mildipép,
üveges alma,
üveges sütőtök
összeturmixolt alma
Még csak fél adagokat adok neki belőlük.
Szia!
Az én fiam 3hónapos kora óta megeszi a bébidesszerteket,mert a tápszertől 2 óra múlva ordít most már 4 hónaposak vagyunk délben csak bébidesszertet eszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!