Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Úgy néz ki babám lesz még föl...

Úgy néz ki babám lesz még föl se fogtam csak 18 vagyok. Honnan fogom tudni mit kell csinálni, mi lesz h elrontok valamit?

Figyelt kérdés
Terveztük már de még nem ilyen gyorsan ráadásul gyógyszert is szedtem de úgy tűnik mégis babát várok. De mi lesz ha nem fogom tudni mit kell csináljak? Ez természetes ez a félelem vagy csak túllihegem a dolgot.
2009. ápr. 3. 23:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

SZia!

Gratulálok!

Ne izgulj, természetes, hogy félsz ezektől, én is féltem, mind a kettőnél, csak a másodiknál, már attól, hogy fog hozzá viszonyulni a testvére. Amikor az első babámmal teszteltem, rogyadozó lábakkal jöttem ki a wc-ről, le kellett ülnöm, és ott sírtam, hogy mi lesz most, pedig terveztük.

Ilyenkor hirtelen tudatosul, hogy hoppá, felelős lettél egy új életért, és ez a hatalmas felelősség nyomaszt, de el fog múlni, és mire eljön az idő, mindent tudni fogsz, mert ösztönösen jönni fog minden.

Judy

2009. ápr. 4. 13:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat nagyon aranyosak vagytok. Azt hittem elfogtok itélni miatta. De szerencsére nem így lett.
2009. ápr. 4. 15:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Kiderült hogy nem is vagyok babás csak megtréfált a szervezetem így van még időm felkészülni.
2009. ápr. 8. 16:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom,de legalább akkor tényleg fel tudsz készülni,mielőbbi sikereket kívánok,amikor szeretnéd:-)

Egy korábbi válaszoló

2009. ápr. 9. 07:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi én is ezt mondom kaptam még egy kis időt hogy felkészüljek biztos jól fog jönni.
2009. ápr. 9. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!