Ilyen jó időben hogyan öltöztettétek fel a babátokat?
Figyelt kérdés
Tudom, az 1000.ilyen kérdés, de elbizonytalanodtam... sokan írták, még sapkát sem adtak rá... én egy hosszú ujjú body-t, rövid ujjú rugit és egy vékonyabb kezes-lábast /"bundazsákot"/ adtam rá, meg egy vékonyabb sapit, ami védi a fülét. Rosszul tettem? Szerintem ez az idő még csalóka.... /5 hós/2009. ápr. 3. 20:54
1/6 anonim válasza:
Szia.Rovid ujju badit,harisnya,hosszuju,rifle,zokni,cipo,sapka vekonyabb,kabatka,labzsak vekony.5 honapas.
2/6 anonim válasza:
6 hós, egy hosszú body, vékony nadrág, zokni cipőcske, és egy vékony kardigány de lehúztam a cipzárt, vékony sapi, nagyon jól érezte magát!
3/6 anonim válasza:
Szintén 5 hós: hosszú ujjú body, vékony kezes-lábas, egy pelus a derekára! Ha sütött a nap ennyi, ahol nem sütött betakartam 1 pléddel. Nálunk 26 fok volt! :-D
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. ápr. 3. 21:12
5/6 anonim válasza:
6 hós: rövid body,közepesen vastag pulcsi,vékony kocsikabát,harisnya,farmer,zokni,vékonyka átmeneti sapi. és egy pléd árnyékba - nálunk 25 fok volt,de fújt a szél
6/6 anonim válasza:
Igaz, az én kislányom 7 hónapos, de tegnap nagyon meleg volt ( a napon 27 fok!), így csak 3 óra körül voltunk kint. Így is csak egy hosszú ujjú body, vékony harisnya, kisruha, kocsicipő és egy vékony kendő volt rajta. Még így is kipirult a pofija a melegtől, pedig nem volt a napon.. Szerintem a bundazsákot már ti is eltehetitek, mert ilyenkor már nagyon meleg és csak beleizzad a babád..utána meg, ha leveszed róla, könnyen megfázik. 4 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!