Hogyan öltöztettétek ma a 2-3 hós babátokat?
Figyelt kérdés
Mi volt rajtuk? Azért vagyok kíváncsi mert rám szóltak, hogy nem fázik az a gyerek egy bodyban és zoknival a lábán? 25 fok volt még, direkt megnéztem! Ja és fújdogált a szél, de rajtunk nem volt sapi, mert hát meleg van! Ti adtok rá ilyen melegben? Rosszul csinálom? Annyira bűntudatom lett, mért okoskodnak a nyanyák?2010. aug. 24. 20:55
1/4 anonim válasza:
Én egy vékony kisnadrágot szoktam még ráadni. Nem tudom, hogy az a plusz egy réteg nyáron is követendő-e. Meg szoktam nézni, hogy hideg-e a bőre a kezén, lábán, lábfején, úgy döntöm el, hogy elég-e neki a ruha.
Sapkát én sem szoktam ráadni, pedig nincs túl sok haja. Zoknit általában adok rá.
2/4 anonim válasza:
kint is és bent is egy rövid ujjú body és egy vékony melegítő naci meg zokni.
amíg a kocsiban van.addig nem adok rá sapit,és ha kiveszem is csak akkor ha nagyon tűz a nap,vagy ha nagyon fúj a szél.
mondjuk itt Győrben ma elég esős volt az idő,így amikor kimentünk egy vékony pléddel betakartam.
ne foglalkozz ilyennel,nekem is mindig beszólogatnak,hogy nem fázik e?stb,pedig már a 2.baba :-)
3/4 anonim válasza:
Nekem egy napozóban és kis zokniban volt ma a 3.5 hónapos lányom,kint is mikor sétáltunk,és bent is.Sapkát csak este ha kint vagyunk akkor adok rá.Szerintem ne foglalkozz senkivel,ahogy Te érzed úgy csináld.
4/4 anonim válasza:
Ne törődj a nyanyákkal... Az enyémen is egyszál body szokott lenni, néha mezítláb, néha zokniban... Majd megsülnek szegények ebben a melegben. Napkalab szokott rajta lenni, de csak a sugárzás ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!