Én nem adnék olcsóbb szörpöt, de még drágát sem. Sőt nekem anyósom készíti saját bodzából és málnából, de abból sem kapnak. Vizet isznak, semmi mást. Teát sem kapnak- pedig azt is csinál anyósom, hársfából
Én kitartanék a víz mellett. Mert az szomjoltó, abból nem iszik literszám az igaz, csak az épp szükséges mennyiséget, nem mellesleg ha beteg, márpedig ilyen kicsi gyereknél gyakran van hasmenéses, hányásos, lázas betegség a szörp és társai kifejezetten ártalmasak. Úgyhogy mindenképp rászoktatnám a vízre.
2011. júl. 21. 16:25
12/17 anonim válasza:
nem adnék. inkább vizet!
2011. júl. 21. 16:29
13/17 anonim válasza:
Ha nem megy egyik napról a másikra a vízivás, próbáld meg lassan. Egyre jobban higítsd a szokásos édes italát, a fiam 1 hét alatt szokott vissza a vízre így.
2011. júl. 21. 16:34
14/17 anonim válasza:
Ahogy már írták is a szomjas ember vizet iszik, én se adok literszám pancsolt cukros lötyiket a gyerekeknek.
2011. júl. 21. 16:35
15/17 anonim válasza:
Az én fiam szerencsére a vizet részesíti előnyben, de nem rég óta rászokott a mi innivalónkra.
Bolerot iszunk. nem tudom ismered-e, por, amit 1,5 liter vízzel kell hígítani.
Anyósom most instant teát vett neki.
Úgy tudom ezek nem igazán egészségesek a kicsiknek. De hát látja, hogy iszom... nem tudom azt mondani, hogy te nem kapsz.
2011. júl. 21. 18:10
16/17 anonim válasza:
Kedves 18.10-es.Példát kell mutatnod a babádnak,te se idd azokat a porokat.Iszonyú egészségtelen az a Bolero,nem tesz jót se a picidnek,se neked
2011. júl. 21. 20:49
17/17 anonim válasza:
Dehogy késtél el a leszoktatásról! Fiam 20 hónapos volt, amikor leszoktattam, egyik napról a másikra. Mivel a férjem csak a szörpöt és gyümölcsléket hajlandó meginni, ezért sajnos mindig van itthon, de betettem az üvegeket a spejzba, ahol a gyerek nem látja, és a férjemnek oda kell bevonulnia inni. A konyhaasztalon csak az ásványvíz maradt, így mivel nem lát mást, eszébe sem jut mást kérni. Persze nincs teljesen eltiltva, néha azért kap egy-egy pohárral, de a fő innivalója a víz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!