Mi a véleményed ezekről az írásokról?
Én az első linket olvastam el eddig a részig:
"csökkentsd az etetések számát, növelve az időközöket. A baba most naponta ötször kell enni kapjon, 4 óránként. Legideálisabb következő program szerint táplálni egy kéthónapos gyermeket: 6,10, 14,18 és 22 órakor."
Innentől nem voltam hajlandó tovább olvasni. Ez nem az én világom, a cikk írója nyilvánvalóan dilettáns.
"Egyetlen megoldás, hogy elviseled a gyermek sírását anélkül, hogy egész ejszaka őriznéd."
"Ha tudod, hogy semmije sem hiányzik, hagyd a babát, hogy sírjon akár egy órán keresztül is."
Jézusom... én sajnálom a cikkíró gyerekét.
Pedig épp írni akartam, hogy szerintem ezek az írások ironikusak, annyira abnormálisak, hogy nem lehetnek komoly cikkek...
De az utolsó két válaszolót olvasva lehet, hogy van olyan aki órákig sírni hagy csecsemőket, és óra szerint eteti? Tényleg? Komolyan? :O
Alkalmazkodni meg kell tanítani a gyereket, csak nem 2 hónaposan. De ezek szerint akkor én csinálom rosszul. Hát, vállalom. Én szeretem a gyerekem. :)
Az én lányom 3 óránként eszik, este 7-től reggel 5-ig alszik, úgyhogy nálunk ez az etetési módszer meg is dőlt , amit a cikk írója javasolt.
Nekem azt mondta a doki, hogy 10-15 percig hagyjam a kislányom sírni, aztán szépen kezdjem el megnyugtatni, mert sok baba annyira be tudja hergelni magát, hogy utána egész éjszaka nem tud normálisan nyugodtan aludni. Az lehet, hogy minket sem kapkodtak fel, mikor csecsemők voltunk, de én úgy vagyok vele, hogy ezért vagyok itthon. Persze, ha a főzés közepén kezdi a cirkuszt, nem zárom le a leves alatt a tűzhelyet, de ha éppen nem szakadok meg a munkában, félre teszek mindent és csak a gyerekkel foglalkozom. Nyugodtan lehet offolni, de én nem szeretném, ha a gyerekem órákig ordítana. Nem is olvastam végig a cikkeket, csak átfutottam, mert amúgy sem szívesen nevelek könyvből gyereket.
én is szeretem a gyerekem de vannak dolgok amiket nekem is el kell végeznem. házimunka fürdés stb...
addig ha sír, akkor sír, nem tudok mit tenni sajnos :-( enni kell , koszos nem lehetek , és a wc-t sem halogathatom...
de attól hogy hagyon sírni, még IMÁDOM !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!