Aki nem Avent mellszívót használ, akkor milyet?
Figyelt kérdés
Avent-et próbáltam, de ki nem állhatom az eresztős üvegeit, meg a csillagszelep is folyton eltörött :(
Mindenképp kézit szeretnék venni.
2011. júl. 20. 21:40
11/20 anonim válasza:
Én a tescoban vettem,sima tescosat és nagyon jó volt.Semmi baja nem volt pedig én minden etetésre fejtem.
12/20 anonim válasza:
Nekem a legegyszerűbb és a legolcsóbb medela kézi mellszívó volt és tökéletesen meg voltam vele elégedve. Roppant egyszerű, teljesen olyan, mint egy bicikli duda :)
13/20 anonim válasza:
Nekem is a Medela kézi mellszívó jött be.
14/20 anonim válasza:
Medela, elektromos.
Borzaszto egyszeru es gyors volt vele a fejes, plusz a hatizsakot barhova egyszeruen vihettem magammal.
15/20 anonim válasza:
Kaptam kölcsön Aventet és nem tudtam vele mit kezdeni, úgyhogy vettem Medelát, és nagyon szuper, a Nuk cumisüvegekkel ráadásul kompatibilis is, szerettem használni.
16/20 anonim válasza:
Nekem van egy régebbi Aventem, csillagszeleppel, ami tényleg kiugrott folyton-kaptam egy újat, és azon már teljesen jó a szelep, semmi gond nincs vele.Szerintem nagyon jól működik, és mivel DM-ben, mindenhol lehet kapni hozzá poharat, cumisüveget, így ez a legkézenfekvőbb..
18/20 anonim válasza:
elektromos Medela vált be nállam,én 8 hónapos koráig minden nap minden eteteésre ezzel fejtem!
19/20 anonim válasza:
MEDELA ELECTRIC MINI a legeslegjobb!!!!!!! volt avent is, össze sem lehet hasonlítani. Az avent ehhez képest egy bakfitty. Csak ezt ajánlom!
20/20 anonim válasza:
A Medela kézi nagyon jó!! Nekem csak azzal jött a tej! A mechanikájával sem volt sose gond. Egyszerű összerakni, nem törött el, nem esett ki belőle semmi stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!