Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mielött megszületett a babánk,...

Mielött megszületett a babánk, 2 gyereket szerettünk volna, de most hogy már tudjuk mivel jár azon gondolkodunk elég egy is? Voltatok már igy?

Figyelt kérdés
Én mindig azt mondtam legalább 2 gyereket szeretnék de amiota megszületeta fiam 6 honapos,azota valahogy egyre inkább ugy vagyok velehogy lehet hogy nem szeretnék még egy gyereket.Persze néha meg eszembe jut milyen jo volt terhesnek lenni és milyen csodálatos volt mikor megszületett az a pici élet és olyan apro és védtelen volt mikor elöször a kezembeadták.Nagyon nehéz mert a férjem is inkább afelé hajlik hogy elég egy gyerek én meg nem tudom?!
2009. ápr. 3. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kezdetben én is így voltam,majd 4 év után megszületett a második és nem bántam meg.
2009. ápr. 3. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok így. 3 gyermeket szeretnénk, de jelenleg a 2 is elég. Az első után nem volt kérdés, hogy legyen-e második, de most igencsak elgondolkodtunk a 3. babán. Számomra is nagy élmény volt a terhesség, jó érzés volt, végig élveztem a 9 hónapot. Sajnos a helyzet az utóbbi időben eléggé lesúlytóan hat a családokra, így most nem vállalunk több gyermeket, talán 3-4 év múlva. Nektek kell eldönteni, hogy anyagilag tudjátok-e vállalni a babát!
2009. ápr. 3. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
mi is így vagyunk a férjemmel.
2009. ápr. 3. 12:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Dettó. Csak én annyira "egy gyerekes" beállítottságú voltam, hogy nem tudtam elképzelni, hogy tudom majd szeretni a másodikat, annyira a szemem fénye volt a kislányom.

Aztán szerelemgyerekként megszületett Bulcsú, és olyan természetes, hogy van, mintha mindig is lett volna.

Felelősségteljesen kell gyereket vállalni, de nem lehet az aktuális gazdasági helyzet szerint dönteni.

2009. ápr. 3. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:

én fordítva vagyok! mindig csak egy gyereket szerettem volna,azt is "majd". de most, hogy megvan a kis manóm, jó lenne még egy :)

Sajnos az anyagi helyzetunk, meg a kis lakas miatt nem biztos, hogy lesz, de én örülnék neki!

2009. ápr. 3. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!