Mielött megszületett a babánk, 2 gyereket szerettünk volna, de most hogy már tudjuk mivel jár azon gondolkodunk elég egy is? Voltatok már igy?
Figyelt kérdés
Én mindig azt mondtam legalább 2 gyereket szeretnék de amiota megszületeta fiam 6 honapos,azota valahogy egyre inkább ugy vagyok velehogy lehet hogy nem szeretnék még egy gyereket.Persze néha meg eszembe jut milyen jo volt terhesnek lenni és milyen csodálatos volt mikor megszületett az a pici élet és olyan apro és védtelen volt mikor elöször a kezembeadták.Nagyon nehéz mert a férjem is inkább afelé hajlik hogy elég egy gyerek én meg nem tudom?!2009. ápr. 3. 12:45
1/5 anonim válasza:
Kezdetben én is így voltam,majd 4 év után megszületett a második és nem bántam meg.
2/5 anonim válasza:
Én most vagyok így. 3 gyermeket szeretnénk, de jelenleg a 2 is elég. Az első után nem volt kérdés, hogy legyen-e második, de most igencsak elgondolkodtunk a 3. babán. Számomra is nagy élmény volt a terhesség, jó érzés volt, végig élveztem a 9 hónapot. Sajnos a helyzet az utóbbi időben eléggé lesúlytóan hat a családokra, így most nem vállalunk több gyermeket, talán 3-4 év múlva. Nektek kell eldönteni, hogy anyagilag tudjátok-e vállalni a babát!
4/5 anonim válasza:
Dettó. Csak én annyira "egy gyerekes" beállítottságú voltam, hogy nem tudtam elképzelni, hogy tudom majd szeretni a másodikat, annyira a szemem fénye volt a kislányom.
Aztán szerelemgyerekként megszületett Bulcsú, és olyan természetes, hogy van, mintha mindig is lett volna.
Felelősségteljesen kell gyereket vállalni, de nem lehet az aktuális gazdasági helyzet szerint dönteni.
5/5 anonim válasza:
én fordítva vagyok! mindig csak egy gyereket szerettem volna,azt is "majd". de most, hogy megvan a kis manóm, jó lenne még egy :)
Sajnos az anyagi helyzetunk, meg a kis lakas miatt nem biztos, hogy lesz, de én örülnék neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!