Itt a jó idő. Kell még harisnya a babámra?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 11:58
1/8 anonim válasza:
az én lányom 3 éves, a fiam 1. mindkettőre adok a nadrág alá harisnyát. ne felejtsd el, h csalóka az idő. ilyenkor a legkönnyebb megfázni. és ha a baba pici akkor kevesebbet mozog, tehát nem melegszik ki.
2/8 anonim válasza:
Én tegnap (először) már nem adtam rá. De az enyém már nagy, 1 éves lesz. Nem tudom, mekkora a tied, de amíg még fekszik a babakocsiban, jobban fázik, mintha már mozogna is. Ja és este 7-8 felé viszont elég hideg van még, én akkor szoktam vinni plédet, hogy ha elfárad és lefekszik a babakocsiba, be tudjam takarni.
3/8 anonim válasza:
Én még adnék rá, hiszen gondolj csak bele, ha fúj egy kis szél vagy bemész az árnyékba még hideg van. Ha hirtelen beborul az idő, jön egy kis eső, rögtön hideg lesz. Én várnék még 2-3 hetet ha ilyen jó idő lesz, akkor már nem kellesz.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem 1 éves a kisfiam, de adok még a gatya alá harisnyát. Én igaz nem fázok, de míg séta közben én gyalogolok, addig ő csak ül és nem hiszem, hogy ne fázna egy kicsit a lába.Úgyhogy én még adok rá.
Ha lemegyünk az udvarra csúszni mászni, akkor nem kap harisnyát. Csak a gatyeszra húzok egy másik gatyót, amit nem sajnálok kiszakadni, koszolódni.
Szerintem ez még nem az a jóidő,hogy ne kelljen harisnya.
5/8 anonim válasza:
Bár az én lányom már nagyobb - 2 éves - mivel bölcsibe jár, még adtam rá harisnyát, viszont a nadrág már tavaszi volt. Szerintem azért még elég becsapós az idő, nem árt, ha van rajta.
6/8 anonim válasza:
A fiam két és fél éves, és én is adtam rá harisnyát mert beül a homokozóba, az meg még hideg, meg fetreng a földön. Meg a szél is fúj.
7/8 anonim válasza:
10 és fél hónapos a fiam, van 1 nagyon vastag farmergatyója, abban van kint, az alá nem adok. de ha az mosásban van, akkor harisnya és tavaszi gatya. bár ő lépked a kocsi mellett, szóval mozog eleget.
8/8 anonim válasza:
9 hónapos a lányom és már nem adok rá, csak egy polárgatyót és polárkabátot. A sálat is eltettem ma, vékony sapit tettem a fejére. Nekem egy póló is elég volt, ezért feleslegesnek éreztem a harisnyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!