Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hos kortol kell szoktatni...

Hány hos kortol kell szoktatni a babát bilire?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Amikor keszen all ra.

A lanyom 10 honapos, van bilije, neha raultetem, de ez meg csak jatek, nem varok semmi eredmenyt, csak ismerkedik az ucsorgessel. Amikor majd szol, hogy pipi vagy kaki, akkor fogjuk tenylegesen elkezdeni a raszokast.

2011. júl. 19. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Olyan 1.5 - 2 éves kortól, amikor már tudja mondani/vagy mutogatni, hogy pisilni vagy kakilni kell, illetve megérti mire való a bili.
2011. júl. 19. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:
18-24
2011. júl. 19. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:

attól is függ, mikori születésű, mert nyáron könnyebb rászoktatni.

lányom tavaly júliusban született, most még korainak látom. jövő nyáron biztosan esedékes lesz.

ha téli lenne, 1,5 évesen próbálnám.

2011. júl. 20. 07:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi júli elején kezdtük, másfél éves a kislányom. Azóta már a bilibe megy a kaki és egyre többször a pisi is. Már magától ráül, igaz olyankor még nem kakilt vagy pisilt. De látom rajta, hogy már tudja mire való. Szerintem nem sokáig kell majd pelus.
2011. júl. 20. 08:01
 6/6 anonim ***** válasza:
A kisfiam 21 hós, de még nem érett meg rá. Próbáltam, de nem szól, ha pisilnie kell.Várok még vele.
2011. júl. 20. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!