Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kálmán vezetéknévhez lánynevek?

Kálmán vezetéknévhez lánynevek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 21:26
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Szerintem a Hanna nem megy hozzá! Liza, Lilla, Emília, Alexandra! Szerintem próbáld meggyőzni apát, hogy ne Hanna legyen! Furin hangzik!
2011. júl. 20. 00:41
 22/44 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik Hannával is, de ami kapásból eszembe jutott, az a Hédi (vagy akinek úgy tetszik Heidi) volt. A Kálmán nekem olyan keménynek hangzik, a Hédi lágyít rajta. Hát ezért. :)
2011. júl. 20. 08:30
 23/44 Nevaeh ***** válasza:

Kálmán Fanni

Kálmán Fruzsina

Kálmán Roxána

Kálmán Nina

2011. júl. 20. 08:48
 24/44 A kérdező kommentje:
Apa kijelentette előbb, hogy a babánk Kálmán Hanna lesz és kész.. Na én persze mondtam neki a Noémit..
2011. júl. 20. 09:40
 25/44 anonim ***** válasza:
Érdekesek vagytok.. ez kettős döntés, nem az hogy egyik kijelenti, a másik meg belemegy. Ráadásul nem is passzol össze a kettő, de ezt szerintem te is tudod.
2011. júl. 20. 09:43
 26/44 anonim ***** válasza:
Alica...
2011. júl. 20. 10:13
 27/44 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem lesz Kálmán Noémi Hanna? Így mindkettőtöknek igaza van és még jól is hangzik. De kár ezen veszekedni, ha még csak 10 hetes vagy. Ebből még vígan lehet kisfiú is.
2011. júl. 20. 10:20
 28/44 A kérdező kommentje:
Igazából páromnak nem tetszik a Noémi, mert anyukám is Noémi, és ne legyen a gyerekünk Noémi.. De ha Kálmán Noémi Hanna lesz akkor elképzelhető Hannának fogjuk nevezni..
2011. júl. 20. 11:15
 29/44 anonim ***** válasza:
De ha minden kommentedben kitérsz arra, hogy végülis akárhogy is, de Hanna lesz, akkor miért teszed ki kérdésben? Akárki válaszol, a válaszod az, hogy akárhogy is, de Hanna lesz! Amúgy meg ennyire könnyen ne hagyd magad a párodnak, a te gyereked lesz! Nálunk az lett a lányunk neve, ami mindkettőnknek tetszett! Volt mindegyikünknek favorit, de mégis azt választottuk, ami mindegyikünknek tetszett! Amúgy 10 hetes??? Minket kb. a 25-30.-ik héttől foglalkoztatott a kérdés, még a nemét se tudhatjátok pontosan, meg még nagyon az elején vagy, én babonából se gondolkoznék ilyenen még!
2011. júl. 20. 11:30
 30/44 anonim ***** válasza:
Bocsi, előző vagyok! Félre írtam, azt akartam, hogy a te gyereked IS lesz
2011. júl. 20. 11:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!