Kálmán vezetéknévhez lánynevek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 21:26
11/44 anonim válasza:
Szép a Hanna, de mivel a vezetéknév mássalhangzóra végződik és a keresztnév is azzal kezdődik, így ezek nekem mindig olyan nyelvtörőnek tüntek. Mégha valójában nem is az, hiszen mindkettő könnyen kiejthető.
Kálmán Eliza?
12/44 anonim válasza:
Kálmán Kitti, szerintem aranyos :)
13/44 A kérdező kommentje:
Szép név az Eliza is, én Hanna vagyok, párom azt mondta, hogy HA lányunk lesz akkor Hanna legyen, de én nem szeretném nagyon.. De amúgy jó a Kálmán Hanna is. (:
10 hkm
2011. júl. 19. 21:38
14/44 anonim válasza:
Szerintem a Lilla is jó lenne.
15/44 A kérdező kommentje:
Lilla, Lilla... Gyönyörű név!! (:
2011. júl. 19. 21:46
16/44 anonim válasza:
Nekem a Hanna párosítással nem tettszik, mert a Kálmán az magyar, a Hannak pedig külföldi. Furcsán hangzik, kb. mint a Kállai Dzsenifer (de ez csak magánvélemény). Ahogy olvastam a kérdést, legelőször nekem is az Izabella, majd a Nóra illetve a Lilla nevek ugrottak be. Majd írd meg mi lett a választás, bár még sokára derül ki, hogy fiú e vagy lány.
19/44 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy apa fog nyerni és Hanna lesz, de lehet, hogy Noémi vagy Lilla, apa döntése részben. (:
2011. júl. 19. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!