Meddig kell szoptatni egy babát? Megmondom őszintén, én nem szeretném 1-2 éves koráig. És már 4 hónaposan megkezdem a hozzátáplálását.
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 18:58
11/13 anonim válasza:
szerintem ha már elkezdted, 6 hónapig húzd ki, aztán elkezdheted leválasztani.
12/13 anonim válasza:
1 éves korig ajánlják, én addig szerettem volna szoptatni a babám de sajnos 10 hónapos korában úgy döntött, nem kell neki a cicim :(
6 hónapos koráig ha tudod szerinte szoptasd, nagyon jó az anyatej, ez a legjobb amit adhatsz neki
13/13 anonim válasza:
Addig szoptatod, ameddig akarod. Viszont nem véletlenül ajánlják, hogy 6 hónapos kezdődjön a hozzátáplálás! Előtte még a legtöbb baba nincs megérve rá, nem tudja megemészteni az ételeket. Sőt, van, aki még fél évesen sem, csak pl. 7 hónaposan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!