Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S Mennyi rá az esély?...

S. O. S Mennyi rá az esély? Bőv lent.

Figyelt kérdés
Kezdem a sztori elején. 2010. márciusában kellett volna megjönnie,nem jött meg, de előtte 1héttel kb. barna folyásom volt, és április 6-án kiderült, hogy terhes vagyok.Meg is tartottuk a babát. Azóta fogamzásgátlót szedek, de egyszer elfelejtettem bevenni és reggel vettem be az nap este együtt voltunk a párommal, és hát...nem szállt ki. 2-3nap múlva kéne megjönnie, de múlthéten újra jelentkezett az a barna folyás. Pedig eddig nem volt, Csak amikor teherbe estem. Most izgulok nagyon, hogy megjöjjön :( Szerintetek mennyi az esély arra, hogy nem fog/megfog jönni? :S Ezek után amit leírtam.A válaszokat előre is köszönöm.
2011. júl. 19. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nem gondolom, hogy 1 kihagyott gyogyó olyan nagy "gondot" okozna, de mindenkinek máshogy reagál a szervezete. Passz. Kiváncsi leszek, hogy mi lesz, majd írj.
2011. júl. 19. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:

az a barnázás lehet beágyazódás is.

pont tegnap írta valaki itt hogy ilyet észlelt és tegnap pozitívat tesztelt.

hát nem tudom.

50-50 %. vagy az vagy vagy sem.

majd írj ha tesztelsz!!!!!

2 kisfiú anyuja

2011. júl. 19. 14:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Anyukám is így esett teherbe még régebben, de mondjuk régen nem volt ennyi hormon a gyógyszerekben. És azért is írtam le,hogy az első babánál is ez volt.

Hát ha most csinálnám meg a tesztet, nem olyan biztos, hogy kimutatná. Majd írok :)

2011. júl. 19. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha csak azt nézem, hogy a legutóbb így estél teherbe, azt mondanám, hogy most is. De mivel csak egy szem gyógyszert hagytál ki, így nem tudom. Bár ha könnyen teherbe esős típus vagy akkor benne van a pakliban.
2011. júl. 19. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!