Kisfiam 4120g-mal és 53 cm-vel született, most 3 hónapos és 7 kg éés 61 cm nem sok ez?
Figyelt kérdés
a védőnő és a doki nem mondja csak mosolyognak, nem kövér mert a súlyához meg van a magassága, de egy kicsit aggaszt, mi lesz később.2009. ápr. 2. 18:29
1/6 anonim válasza:
Szia! Az en kisfiam 3400 gr es 51 cm volt szuletesnel, 3 honaposan 7100 gr es 62 cm volt, most 6 es fel honaposan 9200 es 75 cm. Mindig dicsert a doktorneni es szerintem nem kover baba.
2/6 anonim válasza:
Annyira érdekesek a doktornénik. Az én fiam 51 cm-vel és 3460 grammal született. MOst 67 cm és 6000 gramm kereken. Erre közölték velem, hogy hát igen szépen gyarapszik, de majd később leáll a hízással. 4 hónapos. Én meg néztem ki bután a fejemből, hiszen szerintem inkább vékonyka, és hosszú.
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell izgulnod az én Kisfiam is 4120grammal született és 58centivel.Most szintén 3hónapos és 6150gramm és 65 vagy 68centi ezt most pontossan nem tudom.Én is izgultam,hogy kövér,de nem az megfelelő súllyú mivel nagy súllyal született.Nem kell aggódnod!
4/6 anonim válasza:
3dik válaszóló vagyok.Annyit kérdeznék,hogy ha te is ilyen nagy súlyú gyereket szültél neked is nagy még a hasad?Ha igen te mit csinálsz vele?
5/6 A kérdező kommentje:
hát nekem alapból is volt pocim, most kb ugyan akkora csak kicsit lazább rajta a bőr, nem sok időm marad a bébi mellett tornázni sajnos :(
de hát mit lehet tenni, majd ha nagyobb lesz :)
2009. ápr. 2. 20:16
6/6 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam 3800g-mal, 55cm-rel született, s 2 hónaposan volt 6300 g és 64 cm. Most 2,5 hónaposan 6700 g.
Utolsó válaszolónak, nekem már a második héten lement a hasam, pedig óriási volt. 18 kg-mal kevesebbet mutatott a mérleg a szülés után 1 hónappal.
Hasam egyáltalán nem maradt, de ez alkat kérdése. Nekem egyik szülés után sem maradtak felesleges kilóim, pedig mindig híztam minimum 15-20kg-ot.
Négy gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!