Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzáskor hány napig volt a...

Fogzáskor hány napig volt a babátoknak láza, és hány fokig kúszót fel?

Figyelt kérdés
Mert babomnak már 2 napja hőemelkedése van,de más baja nincs,a doktornő azt mondta biztosan a foga,hát remélem.
2009. ápr. 2. 17:24
 1/2 anonim ***** válasza:
58%
szia, nekünk nem volt lázas pedig a négy hós oltást és a pneumot is akkor kapta meg, észre sem vettük hogy jön a foga még a doki sem látta, másnap kijött a foga, kicsit nyügi volt, de azt hittem h. az oltás miatt. most jön a második de most is norm a hője. bocs hogy nem tudtam segíteni:-)
2009. ápr. 2. 18:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

nekünk 1 hónapja bújt ki az első fogacskánk egy napig 38 fokos volt a hője és éjszaka is óránként fent volt sírdogált úgyh orvosi tanácsra adtam neki nurofen szirupból 2 ml és így tudott 5 órát nyugodtabban aludni, és másnap is hőemelkedése volt aztán végre kibújt , persze semmi és senki nem volt jó csak anyuci és kézben vagy játszva hát eléggé fársztó napok voltak mind2-nek most azóta még 2 fogacskája bújt ki azt nyugodtan viselte.

Remélem tudtam neked segiteni , de ha nagyon nyügi akkor azt mondta dr.nőnk h többször lehet 1 ml szirupot adni és az tompitja a fájdalmat és meg is nyugtatja.

Fajdalom mentes fogzást nektek

üdv. 10 hós baba anyukája

2009. ápr. 2. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!