Miért dörzsöli az 5 hónpos babám a szemét, elég sokszor? Nem álmos, tuti.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 17:01
1/5 anonim válasza:
Az én fiam akkor is szokta, ha már kezd nyűgös lenni, de annyira még nem álmos, hogy elaludjon. Ilyenkor általában az segít, ha valami újdonságot, vagy régen látott játékot adok neki és azzal játszunk egy ideig.
2/5 A kérdező kommentje:
nem nyügös, mert amikor felkel akkor is csinálja, szemét orrát egyaránt.
2009. ápr. 2. 17:17
3/5 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, vagy két hónapon keresztül csinálta, már arra gondoltam, hogy nem-e allergiás valamire, meg sokan azt mondták nekem is, hogy biztos a fáradtságtól van, de tudtam, hogy nem fáradt.Most már tudom, hogy a fogától volt, illetve van, mert most is jön neki, és ahogy viszket,majd szétdörzsöli az orrával együtt.
4/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csipa van a szemecskéjében vagy esetleg a nóziban egy kis "cicakaki". :) Lehet, hogy azért dörzsölgeti.
5/5 A kérdező kommentje:
nincs az orrában semmi, szívom neki. Lehet tényleg a foga.
2009. ápr. 2. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!