Miért dörzsöli evés közben a babám az egyik szemét?
Figyelt kérdés
Mindig a szájába nyúl, aztán a szemét dörzsöli. Úgy csinál, mint ahogy a cicák mosdanak. 7 hós
Már arra gondoltam, hogy allergiás lehet, vagy valami irritálja a szemét, vagy viszket valamitől a szeme. Ébredés után fél órára szokott enni, álmos nem lehet igazán. A foga jöhet? Vagy nem ízlik neki? Vagy már nem éhes ilyenkor?
Másnál előfordult már ilyen?
2010. aug. 30. 22:58
1/5 anonim válasza:
én úgy hallottam h akkor allergiás arra az ételre vagy nem ízlik neki.
2/5 anonim válasza:
Az én kicsim is csinálja amikor fáradt.S ő nem hiszem h allergiás lenne,mert csak anyatejes.(4hós)
3/5 anonim válasza:
Fáradt vagy unatkozik.
Ha a foga jön a babáknak, akkor a fülüket ráncigálják egész nap, főleg elelvás előtt, amikor "lenyugszik" a test.
4/5 anonim válasza:
Az én picúrom (szintén 7 Hónapos) is csinálja...ha nem ízlik neki a kajcsi vagy ha álmos..
A szájába is nyúlkál,úgy vettem észre hogy úgy nyomkodja befelé a kaját... :)
5/5 anonim válasza:
Nálunk ilyenkor unja az evést,,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!