Mi a napi menüje 7-8 hónapos babádnak, és mennyit alszik egy nap?
Az én 7,5 hónapos babám, reggel 6-kor kel, akkor szopizik, délelőtt még 2x szopizik, délben főzeléket kap a szopi után. Uzsonnára gyümit, este 6-7-kor tápszert, és 8-kor, lefekvés előtt még szopizik. Már kezd kevés lenni neki a tejcsi, de nem tudom, hogy délelőtt mivel váltsam ki a szopikat. A tejpéppel próbáltam, de az nem kel neki.
És mostanában már csak 1x alszik nappal kb. 2-2,5 órát. Éjszaka viszont 10-11 órát alszik, úgy hogy nem ébred fel egyszer sem.
Reggel 7- fél 8- kor kel. Akkor szopi.
10 gyümölcs kekszes
12-13 főzelék szopi, ha igényli
4-5 joghurt vagy puding
7- fél 8 tejpép
fürdés után szopi
Ha éjszaka megébred, akkor csak folyadékot iszik félálomban.
8 hónapos múlt és örülök, ha 1,5 órát alszik összesen egy nap. Tejpépből nem eszik meg mindent, mert vannak nagynevű, de elég tré ízűek. Szerintem a legjobb a Humana és a Milupa. Hipp nagyon nem jött be.
7 körül reggelire szopi
10 körül tízóraira gyümölcsöket kap, van hogy teszek bele neki babakekszet+szopi
13 körül ebédre főzeléket kap (üvegeset)+szopi
16 körül uzsonnára szintén gyümölcs, keksszel, vagy tejpéppel
18:30 vacsi szopi
Nem tudom, hogy mennyire valósan igényli még a tízórai, illetve ebéd után a tejet-vagy inkább csak megszokás-de azért én még megkínálom vele.
Napközben mostanában nem igen alszik. Kb 1,5 órát, ezt is két részletben. Viszont cserébe este 7-1/2 8-tól alszik reggel 6, 7-ig. Éjszaka nem kel enni. Inkább csak meg szokott ébredni; ilyenkor kap cumit és alszik tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!