Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kedves anyukák, hol vehetnék...

Kedves anyukák, hol vehetnék sütőtököt?

Figyelt kérdés
Lassan elkezdem öt és fél hós kislányomnál a hozzátáplálást, és nagyon szeretnék sütőtököt is adni neki. Gondoltam felkockázom és lefagyasztom, de már sehol sem lehet kapni. Ötletek?
2009. ápr. 2. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
dehogynem! például a bosnyákon mindig lehet kapni. nem tudom merre laksz de nagyobb piacokon biztos találsz vagy kérjél meg egy zöldségest tud e szerezni a babádnak. biztos megteszi.
2009. ápr. 2. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Másfél hónapja még vettünk, hülye voltam, hogy akkor nem vettem többet. Most két megyeszékhelyet jártunk végig és semmi :-(. Szerintem marad az üveges sütőtökpüré és azt keverem össze az áéltalam főzött alapanyagokkal :-(!
2009. ápr. 2. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is sajna ez a helyzet,h üveges pürét keverem össze az általam elkészítettel.....nincs mit tenni!Meg igazából amit most találsz a zöldségesnél az szerintem vegyszerezett!Vége a szezonjának sajna :(
2009. ápr. 2. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
első vagyok. amit én vettem semmi baja nem volt finom volt és édes.
2009. ápr. 2. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem az ízére gondoltam,hanem a vegyszerekre,nitrátra stb,ami nem biztos h jó ha a baba szervezétbe jut!
2009. ápr. 2. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam egyenesen imádja a sütőtököt, de egyenlőre sajnos csak üvegeset tudok neki adni. Amit nagy nehezen sikerült vennem azzal nagyon ráfaragtam, mert nem elég hogy marha drága volt és iszonyat rossz volt az íze. Sajnos már nincs szezonja.
2009. ápr. 2. 14:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Amit most kapsz a zöldségesnél, az ugyanaz, mint amit egész télen kaphattál. Még hűtőház se kell a tárolásához...Nekem itthon a kertben termett, csak a kamrába tettem, nem fagyveszélyes helyre és semmi baja.. Kedves kérdező! Nagyobb piacokon nézz körül, biztosan találsz még néhány termelőnél
2009. ápr. 2. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!