Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Téli babának mik a legfontosab...

Téli babának mik a legfontosabbak?

Figyelt kérdés
Januárban fogok szülni(tudom, hogy még nagyon odébb van, de már úgy vásárolgatnék:)) és nem tudom, hogy miből mennyit és mit vegyek a babámnak. Segítenétek? Köszönöm:)
2011. júl. 18. 10:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem februári babám van. Mi kb. 1,5 hónapig hordtuk az 56-os méretet, majd 3,5 hónapig a 62-est, most 5 hónapos és a 68-as mindjárt kicsi. Én is a sok ruha híve vagyok. Télen a lakásban én úgy öltöztettem, hogy volt rajta egy rövid ujjú doby, egy pamut zokni, egy pamut hosszú ujjú rugdalózó. Sokszor bepólyáltam egy takaróba, nagyon szerette a meleget, persze hiszen a 37 fokos hőhöz szokott a méhben. Én a következőket ajánlanám: 56-os méretből: 10 hosszú ujjú lábfejes rugi 1-2 lehet plüss is, 10 rövid ujjú body 1-2 hosszú ujjú, 5 pár pamut zokni. 0-3 hós azaz 62-es méretből ugyanez + 2 overál legalább (mivel lebukhatja, átázhat a pelus, kifolyhat a kaki stb.), 2 db nadrág, 2 db pulcsi, 2 kocsikabát, 2 kocsicipő, 2 vastag sapi (ezek 1 hó után kimenős, orvoshoz menős, rokon látogatós, "kirándulós", mutogatós, stb. ruhának) 2-3 db pamut vékony sapi otthonra, fürdés utánra stb., sok sok textil pelus, polár plédecske. Én a kórházból egy rövid ujjú bodyban, egy hosszú ujjú rugiban, egy kezeslábas overálban és egy bundazsákban hoztam haza, a csecsemősök mondták, hogy ezt mind rá kell adni. Soha nem volt megfázva, pedig már 1,5 hetesen kezdtük a sétát, soha nem volt melegkiütése és piros popsija sem. Boldog babavárást!
2011. júl. 21. 09:41
 12/14 anonim ***** válasza:
mit gondoltok,halozsakot vegyek?en is telre varom
2011. júl. 21. 11:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam nem tűrte meg a hálózsákot. Ennek szerintem már akkor van értelme, ha annyit mocorog álmában, hogy lerúgja a takaróját. Mi egy jó ideig kókuszpólyában és takaróval altattuk, de sok kisbaba van, aki imádja a hálózsákot. Ki kell tapasztalni, mert minden baba más. Az viszont fontos, hogy ne legyen nagyon meleg a hálózsák, mert könnyen túlmelegedhet a pici.
2011. júl. 21. 13:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! 09:41-es ismét. Az első 3 hónapban szerintem nem muszáj hálózsák, ha mégis akkor csak olyat vegyél, ami 0-6 hós és körbe cipzáros, amibe esetleg álmában is bele tudod rakni :)
2011. júl. 21. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!