Tényleg eldeformálódhat a buksija?
Figyelt kérdés
Babánk most 3 hónapos,nem szeret a hasán lenni,ezért szinte mindig a hátán fekszik.Anyósom legújabb elmélete,hogy majd belapul hátul a fejecskéje...mint az enyém.Mit gondoltok,valóban előfordulhat?!2009. ápr. 2. 08:34
1/6 anonim válasza:
Igen,a barátnőm kisfiának is nagyon lapos hátul a fejecskéje.Ha mindig csak a hátán alszik el,akkor próbáld elfordítani a fejecskéjét jobbra ill.balra.Bár az én fiam amíg a hátán aludt,mindig forgatta a fejét
2/6 anonim válasza:
Igen télleg eltud laposodni,bár 3 hónapos baba már lassan forogni fog és nem lesz ilyen próblémátok!
3/6 anonim válasza:
ha lapos is lesz, majd kiugrik ha forogni kezd, kulonben tele lenne a vilag laposfeju emberekkel.. ha nagyon zavar teged, lehet kapni spéci párnácskát, guglizz rá.
nekem a gyerekorvos mondta, hogy forgassam a babat, mert mindig kifele néz. én azóta forgatom.
amugy a babám rengeteget forgolódik (még csak 4 hetes), hol felnéz, hol jobb oldalt, hol baloldalt van a kis fejecskéje, szóval ha hanyattfekszik is, 3 pózban teszi, nem hiszem, hogy elnyomná
4/6 anonim válasza:
előző vagyok, úgy értettem az ágyban forgatom, hol az ágy egyik végén van a párnája, hol a másikon :D
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Igazából már régóta forgatja a kis fejét,hamarosan át is fordul egyedül a pocijára...de mégis aggódom.Vagyis nem aggódnék,ha nem kapnék állandóan ilyek okos szösszeneteket innen-onnan.na,az idő megold mindent,mégegyszer köszi!
2009. ápr. 2. 09:29
6/6 anonim válasza:
Az én babám fejecskéje belapult, kapom én is a beszólásokat, de ez van, én kis butus 1. gyermekes anyuka nem tudtam hogy forgatni kellene, mire elkezdtem forgatni meg már nem engedte...azt mondják még lehet formás , de látok egy csomó felnőttet lapos fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!