4 hós kisfiam buksija reggelre kellemetlen illatú. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Néhány napja azt vettem észre, hogy reggelre kisfiam feje kellemetlen illatú lesz. Nem tudom, hogy azért-e mert megizzad, és esetleg melege van, vagy más az oka.
Vékony takaróval van betakarva, rövid ujjú body van rajta. Ettől lengébben nem tudom öltöztetni.
Más is tapasztalt hasonlót? Mit tehetnek ellene? És ha nem a meleg okozza, akkor mi?
Így mindennap megkell mosnom a kis bubiját, de ugyebár az sem tesz jót neki.
Előre is köszi a válaszokat.
2010. júl. 2. 13:11
1/3 anonim válasza:
Nálunk délutáni alvás után jelentkezik ez. De az én kislányomnak vizes a haja amikor felébred, biztos hogy az izzadságtól van neki. Én még most is mindennap mosom a haját, pedig már 18 hós lesz. Amíg kicsi volt addig mindig tejes lett neki, most meg megizzad meg homokozik, egyedül eszik és keni a hajába a dolgokat. Szerintem nyugodtan moshatod mindennap a haját, legalább ebbe a nagy melegbe az is felfrissíti egy kicsit.
2/3 anonim válasza:
Nem pikelyesedik a fejteteje? Angliaban elek, nem tudom magyarul ezt hogy hivjak, de a fej olajtermelese is teheti. Probalj meg osszekeverni 2 kaveskanal olivaolajat 1 kaveskanal citrom levevel es vattapamaccsal ezt kend a kobakjara egyszer vagy ketszer naponta.
3/3 A kérdező kommentje:
Semmilyen elváltozást nem látok rajta... se koszmó és pikkely, semmi.
Lehet tényleg csaj az izzadság.
Köszi a válaszokat!
2010. júl. 3. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!