Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól kell naptejjel...

Mikortól kell naptejjel bekenni a babák pofiját és egyéb ruhával nem fedett testrészeit hogy ne égjen le a naptól?

Figyelt kérdés
Kislányom 5 hónapos múlt és nagyon fehér bőrű, nem mindig tudom úgy tolni hogy ne érje a nap. Félek hogy leég. Milyen naptej jó egy pici babának? Ilyen időben már be kell kenni?
2009. ápr. 2. 08:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

A lányom 6,5 hós, szintén fehét és érzékeny bőrű. nálunk most tavasszal tegnap volt az első igazi napsütéses nap, és én már bekentem biztos-ami biztos alapon (persze vékonyan).

Nekünk avonos krém van (gyermekeknek való termék, még mielőtt vki kifogást emel :D), de nagyon sokfélét lehet kapni a legkülönbözőbb gyártóktól.

2009. ápr. 2. 08:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
eucerinnak is van babanaptej csak drága. de jó.
2009. ápr. 2. 08:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én éppen tegnap vettem a gyógyszertárban Vichy 50 faktoros babáknak való fényvédőkrémet. Nem olcsó (3300 Ft volt, de ajándékba adtak hozzá egy hátizsák- féleséget), de ha csak a picit kenem vele, elég lesz egész napsütéses időszakra. Nagyon sok féle fényvédő van direkt kisbabák, gyerekek számára, sokféle árfekvésben.
2009. ápr. 2. 08:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. ápr. 2. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a Nivea baba naptejét vettek 3000 ft körül egy pár évig elég lesz.
2009. ápr. 2. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!