Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha d. U 2.30-3 ig alszik 1,5...

Ha d. U 2.30-3 ig alszik 1,5 órát, és este kb 19.30-kor szoktam lefektetni, nem baj, hogy még alszik egy rövidet késő délután?

Figyelt kérdés
7,5 hós babámnak eddig mindig kellett egy rövid szundi 5-6 között, és este simán elaludt. Most is elálmosodik, de ha fél8 kor fektetem le, mintha már nem lenne olyan álmos, hiszen csak másfél óra telik el az utolsó szundi után. Hogyan csináljam? Ne fektessem le késő délután? Nektek milyen alvási rendetek van napközben?
2009. ápr. 2. 07:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia. Az én 7 hónapos kislányom is általában 2x alszik délután, 1x 1-1,5 órát és 1x 3/4-1 órát.A 2. alvás általában 6 óra körül van. Szerintem, ha nem hagynám aludni, akkor nyűgös lenne este, így meg nincs nyafogás, nem nyűglődik. Ő 1/2 8 - 8 között fürduk, utána szopizik és 1/2 9-9 körül alszik el. Szerintem nyugodtan hagyd te is aludni még a babádat, esetleg csúsztasd kicsit a lefektetést. Úgyis jön a nyár, később fog sötétedni.Emellett csak később is tudsz vele kimenni sétálni, levegőzni a nagy melegekben. Hiszen a nagy hőség szinte csak 4 óra után szokott csökkenni és a babáknak jobb csak ilyenkor kint lenni vagy de. 10-ig.. Emellett meg úgyis nem sokára csak 1x fognak ők is aludni délután, de tovább bírják a du.i alvás után.

Egyébként ő reggel általában 7-1/2 8 körül ébred, délelőtt 10-1/2 11-től alszik kb. 3/4 órát, utána délután úgy alszik, ahogy már írtam. nagycsaládos anyuka

2009. ápr. 2. 08:06
 2/3 anonim ***** válasza:

nekem is 7.5 hónapos a lányom és szinte minden ugyanugy történik nálunk is mint az előző anyukánál. délelőtt jó a séta mert nyugodtam meg tudom venni az ebédnek valót.

tegnap aludt 6-fél hétig és este elaludt simán.

2009. ápr. 2. 08:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha éjjel jól alszik, had aludjon délután, amennyi jólesik ! Egyszer majd csak nem fog aludni fürcsi előtt, de most még igényli:) kis szunyamanó:)
2009. ápr. 2. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!