Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindegy milyen kiskádat veszek?

Mindegy milyen kiskádat veszek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 06:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted?? Szerintem olyan nagyon kicsit ne vegyél, a fiam 3 hós, már kinőtte, Apával fürdik a nagykádba már. :))
2009. ápr. 2. 06:35
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Bementem a botba es kb:15 féle volt. Méretben és persze árban is jócskán különböztek. 700-7000ft-ig és ebben az állvány nem volt benne.

2009. ápr. 2. 06:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 is van.

A kialakítottat az 1. héten felvitettem a padlásra, utáltam a "buckáit".

Azóta egy nagyobb hagyományos kádat használunk, a gyerek imád benne pancsolni! (BabyBruin azt hiszem)

El tud benne feküdni rendesen, és vadul kapálózik benne! A modern kád buckái sehogy nem illeszkedtek a gyerek testéhez, és folyton féltem, h beüti magát! Száműztem! ;)

2009. ápr. 2. 07:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. ápr. 2. 07:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én is utáltam a "buckásat".

Mi is egy sima 1000 ft-os piskótakádat használunk azóta, most 6,5 hós, nemsoká rendesen ül és onnantól jöhet a nagykádba szoktatás.

Állványunk sincs, én egy bútorlapot vágattam méretre a férjemmel(kb 500 ft-ból megvolt), és azt rátesszük a kádra, arra jön a kiskád - merthogy panelban lakunk és nem férne el sehol az állvány a fürdőben.

2009. ápr. 2. 08:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! szerintem is megfelel a legegyszerűbb kiskád. Nekünk sincs állványunk, én is bútorlapot teszek a nagy kádra. Arra figyelj a vásárláskor, hogy nagyobb fajta kádat válasszatok, hogy ne nője ki hamar a babád.
2009. ápr. 2. 08:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Mi itt vettük, és ilyet:

[link]

2009. ápr. 2. 08:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi is vettünk buckásat, azzal nincs is bajom, mert könnyebben tudom tartani, de így, a 4.hónap végére már szinte teljesen kinőtte. Most vehetünk egy nagyobbat.
2009. ápr. 2. 09:16
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is teljesen sima egyszerű kádunk volt,a nagyobb fiamtól öröklődött.Teljesen megfelelt a fürdetésre.Az első fiamnál nem volt állvány,így jobb hijján a vasalódeszkára tettem rá a kádat szupi volt.A kicsinél kaptunk kölcsön egy állványt,de csak pár hónapig használtuk mert utána bele kellett tenni a nagykádba a kiskádat mert úgy pancsolt,hogy minden tiszta víz lett.

Szerintem nem érdemes nagyon drágát venni,mert hamar kinövik!

2009. ápr. 2. 09:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
nekunk ikeás van, olcsó és tök jó!
2009. ápr. 2. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!