Hogy oltoztetitek ilyen idobe a babatokat?
Figyelt kérdés
oleg melegvolt ma is meg tegnapis es nemtudom mit adja ra a lanyomra.5 honapos,kell ilyen idobe meg a labzsak?Tik mibe setaltok kint a babatokkal?2009. ápr. 1. 21:04
1/4 anonim válasza:
az én fiam már 10 hónapos, gatya, hosszúujjú body, pulcsi, kardigán, vékony sapi, kapucni
2/4 anonim válasza:
kicsim 8hós: rövid újjú+hosszú újjú badi,harisnya,nadrág,kiskabát, vékonyabb sapka,cipő.
én nem takarom be, és lábzsákot se használom.
3/4 anonim válasza:
de hogy kell már lábzsák !vékony overál v. harisnya és nadrág , vastagabb plüs polo és mellényt adtam közép vastag sapka de ha még melegebb lesz még vékonyabb ruha de ha alszik kicsit be takarom majd figyelem hogy ne izzadjon
4/4 anonim válasza:
Hát óvatosan..sajna hétfőn már azt hittem tavasz van..meg is fáztunk mind2-en elég rendesen. Kisfiam 1 éves, harisnya,nadrág,hosszú újjú body,plüss felső és egy kapucnis kötött pulóver és lábzsák kevés volt..:( mondjuk beleszaladtunk egy szeles utcába ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!