Ti mindennap furdetitek babatokat?
Figyelt kérdés
Mert en azt hallottam nem kell mindennap furdetni,csak nem tudom mit csinaljak.2009. ápr. 1. 19:12
11/18 anonim válasza:
Van egy olyan nézet, hogy minden másnap kell csak, mert szárad a bőrük. De akkor szerintem nincs napirend, úgyhogy én minden nap fürdetek.
12/18 A kérdező kommentje:
en is mindennap furdetem a lanyomat,csak kivancsi voltam mennyien nem furtedik,mert az egyik ismerosom nemfurdeti mendennap.
2009. ápr. 1. 20:48
13/18 anonim válasza:
eleinte én se für. minden nap mert üvöltött és félt nagyon, de késöbb már ment zökenö mentesen de van ugy hogy elmarad a fürdi mert ugy alakul de nem pont akkor mikkor kakit produkált
14/18 anonim válasza:
nekem a bőrgyógyász megtiltotta, mert ekcémás néha. Minden peluscserénél lemosom a fenekét, nem popsitörlőzök, de nem fürdetem minden nap.
15/18 anonim válasza:
Az én babám 3,5 hónapos és minden nap fürdik, a napi rutin része, ha össze-vissza a napunk, akkor is tuti biztos a fürdés, imádja, előtte hancúrozás, nagy kád víz- kb. fél órát el van benne,jól elfárad, utána olajos masszázs / nagyon kiszárad a bőre /, cici és alvás. Ez a ceremónia minden nap kb. 2 óra / anyának sem kell altató /. Megértem azt is aki nem füröszti minden nap, főleg ha a baba érzékeny bőrű vagy ekcémás.
16/18 anonim válasza:
Ne pontozzátok le azt, akinek ekcémás a gyermeke és emiatt nem fürdetheti mindennap. Nem az Ő hibája, ezzel az allergiával született a gyermeke! Elég baj ez Neki, tudom, mert az én gyermekem is ekcémás volt élete első hónapjaiban! Ha ezeket a babákat minden nap fürdetjük és nem másnaponta, akkor annyira kiszárad a bőrük, hogy felrepedezik és vérzik a repedések mentén.
Ez egy borzasztó betegség! Mikor szegényke sír, annyira húzódik a bőre az olajos(!) fürdés után is, az olajos testápoló ugyancsak szenvedés Neki, mert csípi, annyira kiszárad és felrepedezik!
Sajnos mi az első hónapokat szinte kórházban töltöttük és ott csak hetente egyszer fürdették a manót, a többi napokon olajos lemosást alkalmaztak.
17/18 anonim válasza:
9:44-es vagyok, megtudná valaki mondani nekem hogy miért kaptam ilyen sz.r arányt?Nem értem. Nem baj, csak tudni szeretném hogy miért, rosszul csinálok valamit
18/18 anonim válasza:
Szerintem valaki nem meri megint vállalni a véleményét, inkább a + pontokért lepontozgat.. Amúgy meg elég b**kó az, aki jobban tudja, hogy mi jó egy ekcémás babának, mint az, aki pontos utasítások szerint gondozza. Az alvás előtti szertartásokat ki lehet alakítani mindennapos fürdetés nélkül is. Vannak olyan országok (Németo., USA, Franciao.), ahol a felnőttek se fürdenek minden nap, így a gyerekek se... Amerikai ismerősön például hetente 1x fürdeti a gyerekeit, naponta csak mosdanak... Ízlések és pofonok... Emiatt kár lepontozni valakit..most már engem lehet !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!