Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek mi vált be a hasfájós...

Kinek mi vált be a hasfájós babájának?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

sok mindent próbáltam, de semmi, egyáltalán semmi nem használt

egyszer csak elmúlt, és elaludt a baba :) de addig borzalom...

amiket próbáltam: gripe water, espumisan, infacol, papaverines keverék, teák

2009. ápr. 1. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:

szia

mi nagyon sokmindent próbáltunk....de a gripe water vált be.

2 hós kislány anyucija

2009. ápr. 1. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk se használt semmi. Aztán 3 hónapos korára mintha elfújták volna az egészet :)
2009. ápr. 1. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekünk csak az espumisan, úgy hogy minden szopi előtt kapott 25 cseppet. Először csak 5 cseppet, 10-et, 15-öt-semmit nem ért. A 20-szal már sokkal jobb volt, utána25 cseppet kapott. Először próbálj neki kevesebbet adni, hátha neki elég lesz. Kitartás!
2009. ápr. 1. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Napi 3* Infacol.
2009. ápr. 1. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:
nekünk az infacol nem vált be, visszajön tőle a tej. az jó ha tornázatatom, rögtön abbahagyja a sirást.
2009. ápr. 1. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem most 4 hónapos a kisfiam,és az első hetekben Ő is hasfájós volt nagyon-nagyon!!

Kb 2 hetes korában kezdődött.Infacolt próbáltunk először,majd mikor 1 hónapos lett akkor a Gripe Watert.

Semmi hatása nem volt egyiknek sem.

Pár hét múlva olvastam egy cikket ahol azt írták hogy vigyázzunk a tejnövelő teákkal mert hasfájósságot okozhat

a babáknak.

Én aki már szinte minden kanál étel előtt átgondoltam

nem e puffaszt st stb,teljesen elképedtem,mert

mivel nem mondhatnám hogy túl sok tejem volt,ittam rendesen a Laktoherb teát.De csak a megadott napi adagot!!!Úgy ahogy a dobozon fel volt tüntetve.

Azonnal abbahagytam,hátha ez az oka,és láss csodát,2 nap múlva úgy elmúlt a hasfájás mintha sohasem lett volna.

Elég durva nem?

Egyrészről növeli a tej mennyiségét,másrészről meg

bántja a baba pocakját!!!

Persze biztosan a ritka esetek közé tartozunk,gondolom csak keveseknek okoznak az ilyen típusú teák gondot,de

aki már mindennel próbálkozott az gondoljon erre is,hátha

segít.

2009. nov. 3. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!