Mit csináljak, ha nem eszi meg a főzeléket?
Figyelt kérdés
5 hónapos a babám, 1 hónapja tápszeres. Elkezdtük a hozzátáplálást már, mindent megeszik, kivéve a főzelékeket. A gyümölcsöket pépeket eszi, de a főzelékektől öklendezik. Mit csináljak, erre is szüksége van!!2011. júl. 16. 14:19
1/5 anonim válasza:
Lassan,fokozatosan keverd a főzeléket a gyümölcspüréhez,hogy legyen ideje az új ízt megszokni. Először pl csak egy kis kanálnyi az almájába.
2/5 anonim válasza:
5 hónaposnak még nincs szüksége a főzelékekre, nyugi!
elméletileg még nem is igen kéne a főzelékeknél tartanotok ha 4-5 naponta kóstoltatsz új ízt és gyümivel kezditek ahogy ajánlják. főzeléket ráérsz 7 hónapos kora körül bevezetni, akkora már húst is ehet így jobb íze lesz
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor megint a védőnőm a hülye...ő azt mondta, hogy akár ,már spagettit is ehet a miénkből, simán, pépesítés nélkül. Én nem tudom hova tette az agyát... Gyümölccsel kezdtünk: alma, körte, őszibarack, szilva. Aztán tejpépet kipróbáltuk, és most kóstoltattam vele a főzeléket, de eddig nagyon utálja... :/
2011. júl. 16. 15:23
4/5 anonim válasza:
:O kemény védőnőd van :O hány éves, 80?
nagyon jól csináltad eddig, hallgass csak az ösztöneidre és a babádra figyelj :)
pl. krumpli-alma szósz is nagyon tápláló, olyat is adhatsz! vagy répa-sütőtök! a sütőtököt szeretik mert nagyon édes, próbáld ki, hátha azt a te babád is szeretné :)
5/5 anonim válasza:
A mi védőnőnk is az ebéd kiváltását javasolta elsőre, főzelékkel. És a kislányom nagyon szereti a Hipp-es sütőtök-alma főzeléket. Az jó édes, egy próbát megér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!