Adhatok tápszer helyett a babámnak hígított tejet tápszer helyett 6,5 hónaposan?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 17:19
1/9 anonim válasza:
Szia!Szerintem ne adj még hígítva sem.Egy éves kor alatt nem ajánlott,mi is tápszereztünk egy éves koráig,majd három hónapig babatejet kepott és csak utánna,15 hónaposan kapott tejcsit.
3/9 anonim válasza:
Felesbe adhatsz neki, a zacskósat, jól felforralva!
Védőnő vagyok, gondolom ha ilyen kérdést teszel fel, annak oka van? Nem akarja elfogadni a tápszert? Előbb azért próbált egy másikat, hamar megunják, van a körzetemben egy finnyás baba, akinek ha elfogy egy zacsival, másik fajtát kell neki venni, mert hamar ráun!
De az forralt tejcsi az utolsó legyen a próbálkozásokban!
4/9 anonim válasza:
Védőnővel egyetértek,lehet nyugodtan adni Neki tejet felesbe.Én amikor 4 hónapos voltam Anyum adott tehéntejet zacsisat,vízzel higítva,és tett bele kevés búzadarát.Semmi bajom nem lett tőle,sőt mai napig imádom a tejtermékeket,és nem lettem tej,-liszt,semmilyen érzékeny.Én sem szívesen tápszerezném a gyermekemet.Kisfiam most lesz 4 hónapos,persze anyatejes,7,5 kg,majd' kicsattan az egészségtől,és már kóstoltatom Vele az almát amit szívesen eszik.:)
5/9 anonim válasza:
17;56 osnak az mar regen volt mikor 4 honapos voltal ma mar mas vilag van .en nem adnek neki semmi keppen mert nem most fognak jelentkezni a mellekhatasai hanem evek multan .mert neki meg a belbojhai nincsennek kifejlodve ijen eros hatasra es teljesen el fognak halni. Vedono vagyok,remelem segitettem 6 honapos kislany anyukaja.
6/9 anonim válasza:
17.48-as védőnő vagyok, igaza van a másik védőnőnek teljes mértékben, de elég sok babát láttam már, és ha nincs más, már mindent megtettél, meg lehet próbálni, 6,5 hós babád már igen érett rá, nem ez a neki való, de ez van!
7/9 anonim válasza:
Sztem ez is egy provokatív kérdés,hiszen én manapság még 1 védőnőtől,vagy orvostól sem hallottam,h pártolná(remélem mindkét védőnő,aki annak aposztrofálta magát VALÓBAN védőnő!!!)Én biztos,h nem adnék,nem is adok.
8/9 Nikcsi válasza:
Csak az egyik valaszra reagalnek, en nem hiszem hogy a zacskos tej jobb mint a tapszer, butasag ilyet allitani.
Kerdezonek a valaszom, ha a vedono, gyerekorvos nem kifogasolja adj neki, de en nem tennem.
9/9 anonim válasza:
Kedves válaszolók!Neharagudjatok,de nincs igazatok!Hát annak a gyereknek ENNIE kell,ha már a tápszert nem eszi és nincs anyatej!Ezek szerint inkább éheztetnétek Őket!Nem érdekel,hogy le lettem pontozva,de ha én járnék így a babámmal,bizony,hogy adnék Neki tejet,ha már mást nem enne.De szerencsére nem kell,mert van tejem nekem,így azt eszik.Viszont már kóstoltatom Vele az almát,és szereti.Egyenlőre csak feleket kap,majd jön a bébi étel.SEMMI baja nem lesz tőle.Érdekes nekem sem lett annó a tehéntejtől,az Orizától,gyümiktől,semmire nem lettem érzékeny.Azért ennyire nem kéne túlzásba vinni ezt,és ha sajnos nincs más megoldás,akkor bizony annak a gyereknek valamit adni kell!Én sem tápszerezném ha nem muszáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!