6 hónaposan még mindig csak tápszer! Volt v. ki így?
Nem baj, ráér még.
7,5 hónapos babám szinte csak szopik. (Ilyen szempontból mindegy, hogy tápszer vagy anyatej.)
Csak próbálkozz lelkesen, előbb-utóbb el fogjátok hagyni a nappali tápszereket, és marad a reggel-este.
Próbáld akkor adni a kanalas kajákat, amikor eléggé éhes, de még nem annyira, hogy türelmetlen legyen, és szerintem nagyon fontos, hogy ne legyen álmos (álmos baba jobban szeret szopizni-cumisüvegezni, mint kanalazni).
Remélem tudtam segíteni.
Kérdezőnek: sajnos nem csodálkozom. A GYK tele van olyan anyukákkal, akik a korai hozzátáplálás hívei. Naponta van tíz olyan kérdés, hogy 4 hónapos a babám, hány nap alatt tudok kiváltani egy tápszeres étkezést... Ez abszurd. nem ez kellene hogy legyen a mérce, hogy más babája már ekkor ezt meg ezt...
Én csak annyit mondhatok, hogy a babád teljesen normálisan fejlődik, úgy, mint egy szoptatott csecsemő. Majd ha megérik rá, akkor elkezd érdeklődni a kanalas ételek iránt. Én azt nem értem, hogy miért az a fontos, hogy más babája mit csinál, miért nem az, hogy a tiéd mit szeretne, mire képes, mire érett meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!