Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pici babás anyukák, akik...

Pici babás anyukák, akik egyedül maradtak a babával, nektek hogy alakult így?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 09:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Mi visszajöttünk szüleimhez, éldegélünk nehezen de boldogan!

Nem könnyű, főleg a lelki része, de jobb minthogy a gyerek balhék közt nő fel!

ÉS veletek mi a helyzet ha rákérdezhetek?

2011. júl. 16. 09:53
 2/9 anonim ***** válasza:
5 hónapos a fiam, én is a szüleimmel lakom, elég nehéz, sok az ütközési pont, különösen mivel mostohaapám van. Folyamatosan gondolkodom, hogy mit tehetnék, de sajnos a gyedem nem elég arra, hogy egyedül tartsak fenn egy albérletet. Arra jutottam, hogy jó lenne egy szintén hasonló helyzetben lévő anyukával összeköltözni. Szerintetek ez jó ötlet? Kedves kérdező veled mi a helyzet?
2011. júl. 16. 10:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Nam én, hanem a barátnőm. Jártak a sráccal, és kb. 13 hetesen tudta meg, hogy baba lesz, mert mindig megjött neki. Mikor mindta a gyereknek, hogy mi van, az azt mondta, felejtse el őt, nem fog fizetni 2 helyre gyerektartást. Jó, mi?

Szerintem jó ötlet az, ha össze akarsz költözni hasonló hjelyzetű anyukával. A gyrekekkel is könnyebb lenne, anyagilag meg szintén.

2011. júl. 16. 10:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Már 5 éve voltunk se veled, se nélküled kapcsolatban, amikor teherbe estem. A babám apja korábbi házasságát egyszerűen nem tudta lezárni, folyamatosan oda-vissza járkált. Úgy döntöttem, megtartom a babát, mert korban is ott voltam már, és végül is nagyon szerettem az apját, a gyerek részemről a szerelmünk gyümölcse. Nem bántam meg, nagyon boldog vagyok a babával, az apja meg végül visszament az exéhez. Kicsit neház lelkileg, de a baba mindenért kárpótol. Életem legszebb ajándéka.
2011. júl. 16. 11:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Mi 3hónapot jártunk, amikor terhes lettem. Azt mondta, hogy neki nem kell gyerek, de én mindenképp megakartam tartani. Nem bántam meg! Nem könnyû, de már elviselhetô. Lelkileg nem vagyok még teljesen rendben, pedig már egy éves múlt a fiam.

Sajnálom a barátnôdet! :(

2011. júl. 16. 11:32
 6/9 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

Mi is ilyen se veled se nélküledben voltunk.Aztán ő jött a baba projektel és belevágtunk.Mire meglett a baba(kb 3-4 hónap)addigra ő meggondolta magát.Az orvosnál még együtt voltunk,én már akkor érztem gáz van csak nem erre számitottam.És ami a legszebb az egészben állitólag miattam akarta,hogy vetesem el mert én Ő szerinte nemtudok semmit elintézni megoldani.Összepakoltam hazaköltöztem anyumékhoz.Ennek van jó és rossz oldala is.ípersze igy nem vagyunk egyedül de sok surlódása is van azért.De sajnos nálam is az anyagiak szolnak bele pedig ha megtehetném külön mennék.

Eddig egy válaszoló sem írta,mi van az apukákkal.Tertja veletek a kapcsolatot?Látogatja?

Nálunk igen habár én öszintén mondom jobban örülnék ha nem igy lenne!!!!!

2011. júl. 16. 21:19
 7/9 anonim ***** válasza:

11:32-es vagyok.

Hozzánk nem jár az apa, nem érdekli a fia.

Örülj neki, hogy hozzátok jár. Az én kisfiam olyan szinten apa hiányos, hogy minden férfinak azt mondja, hogy apa. :S

2011. júl. 16. 21:26
 8/9 Brigitta04 ***** válasza:
Igen igazad van valahol jó az ha látogatja a gyereket.Csak az a baj,hogy ezt nekem meg végig kell aszisztáljam.Ami valljuk be negy egy könnyü feladat!!!Természetesen lelkileg.Tudod az én szemembe NEM lesz egyhamar apa egy olyan ember aki el akarta veteni a gyereket!Most meg örüljek annak,hogy a szeme fénye?Hát kövezzenek meg de én nem tudok ennek örülni!!!!!!
2011. júl. 16. 21:34
 9/9 anonim ***** válasza:

21:26-os vagyok.

Igen én megértelek. Nálunk is apuka elakarta vetetni. Meg dns vizsgálatott kellett csináltatnunk, mert ô nem volt biztos benne, hogy az övé. Hát pedig az övé. Egy év alatt kb.:5-6-szor látta a fiam. 2 hónaposan látta elôször és most avval jön, hogy ô elviszi a gyereket csak 15percre. És én vagyok a rossz mert nem engedtem.

2011. júl. 17. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!