Pici babás anyukák, akik egyedül maradtak a babával, nektek hogy alakult így?
Szia.
Mi visszajöttünk szüleimhez, éldegélünk nehezen de boldogan!
Nem könnyű, főleg a lelki része, de jobb minthogy a gyerek balhék közt nő fel!
ÉS veletek mi a helyzet ha rákérdezhetek?
Nam én, hanem a barátnőm. Jártak a sráccal, és kb. 13 hetesen tudta meg, hogy baba lesz, mert mindig megjött neki. Mikor mindta a gyereknek, hogy mi van, az azt mondta, felejtse el őt, nem fog fizetni 2 helyre gyerektartást. Jó, mi?
Szerintem jó ötlet az, ha össze akarsz költözni hasonló hjelyzetű anyukával. A gyrekekkel is könnyebb lenne, anyagilag meg szintén.
Mi 3hónapot jártunk, amikor terhes lettem. Azt mondta, hogy neki nem kell gyerek, de én mindenképp megakartam tartani. Nem bántam meg! Nem könnyû, de már elviselhetô. Lelkileg nem vagyok még teljesen rendben, pedig már egy éves múlt a fiam.
Sajnálom a barátnôdet! :(
Szia.
Mi is ilyen se veled se nélküledben voltunk.Aztán ő jött a baba projektel és belevágtunk.Mire meglett a baba(kb 3-4 hónap)addigra ő meggondolta magát.Az orvosnál még együtt voltunk,én már akkor érztem gáz van csak nem erre számitottam.És ami a legszebb az egészben állitólag miattam akarta,hogy vetesem el mert én Ő szerinte nemtudok semmit elintézni megoldani.Összepakoltam hazaköltöztem anyumékhoz.Ennek van jó és rossz oldala is.ípersze igy nem vagyunk egyedül de sok surlódása is van azért.De sajnos nálam is az anyagiak szolnak bele pedig ha megtehetném külön mennék.
Eddig egy válaszoló sem írta,mi van az apukákkal.Tertja veletek a kapcsolatot?Látogatja?
Nálunk igen habár én öszintén mondom jobban örülnék ha nem igy lenne!!!!!
11:32-es vagyok.
Hozzánk nem jár az apa, nem érdekli a fia.
Örülj neki, hogy hozzátok jár. Az én kisfiam olyan szinten apa hiányos, hogy minden férfinak azt mondja, hogy apa. :S
21:26-os vagyok.
Igen én megértelek. Nálunk is apuka elakarta vetetni. Meg dns vizsgálatott kellett csináltatnunk, mert ô nem volt biztos benne, hogy az övé. Hát pedig az övé. Egy év alatt kb.:5-6-szor látta a fiam. 2 hónaposan látta elôször és most avval jön, hogy ô elviszi a gyereket csak 15percre. És én vagyok a rossz mert nem engedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!