Van itt olyan baba, akit kifejezetten sírás miatt küldtek vizsgálatokra, és végül kiderült, hogy vmilyen szervi baj áll a háttérben? (elsősorban agyi, idegrendszeri bajra gondolok, esetleg értelmi fogyatékra)
Mi most vagyunk 3 hónaposak, a sírás miatt járkálunk orvostól - orvosig. Eddig szerencsére minden rendben van, de én is félek, hogy hátha találnak valamit, mert én nem tartom természetesnek, hogy állandóan sír-hisztériázik a babám.
Csak azért válaszoltam, mert lehet, hogy hasonló cipőben járunk.
Nem feltétlenül van szervi oka. Állítólag születnek olyan babák, nagyon ritkán, akik nagyon sokat sírnak, és nem derül rá fény, hogy miért. Elvileg 1 éves korig tart....
De jobb kizárni a szervi okokat, úgy az idegrendszerit, agyit, mint a testit.
Nem tudom objektíven megmondani, hogy mennyit sír, de rengeteget, szinte folyamatosan.
Köszönöm a válaszokat
Jó régi kérdés:)
1. válaszoló vagyok.
Kisfiamnak volt koponyaműtétje, mert idő előtti varratelcsontosodása van.
Hogy ezért? Nem tudom..... Mai napig borzasztó a természete.....
3 éves most.
Kedves kérdező, nálatok hogy alakult?????
Van egy kishuga, aki most lesz 11 hónapos, ő egy tündér, hangja nincs, alkalmazkodó, kacagó baba.:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!