Hogyan szoktassam a babakocsiba? Nektek mi a tapasztalatotok, hogy csináltátok?
2 hónapos babámmal nem igazán tudok 20 percnél többet sétálni. Elég hamar sírni kezd, aminek hatalmas üvöltés a vége. Vagy úton-útfélen mellre teszem, hogy valamelyest megnyugodjon és mehessünk tovább, vagy rohanok haza az ordító gyerekkel. A kiveszem, megnyugtatom és visszateszem nem jött be. Fontos lenne, mert van egy nagy mozgásigényű kutyám is és egyedül vagyok otthon.
Irigykedve nézem a parkban sétáló kismamákat, miközben rohanok haza a visító kincsemmel és csalódott ebemmel. Mit tanácsoltok?
Mi is jövős-menősek vagyunk, de többnyire hordozom a fiam, mert nem szerette a babakocsit. Bár nekünk csatos hordozó van, még a nagy melegbe is abban járkálunk. Őt még az se zavarja, hogy így sokkal jobban melege van, mint a babakocsiban... Én meg lengén öltözök, és próbálom túlélni a forróságot (ami igazából hordozó nélkül is elviselhetetlen :D)...
Szerintem használd a kendőt, mert a baba veled akar lenni, és nem a babakocsiban. Vagy induljatok el babakocsival, de vidd a kendőt is, és ha elkezd nyűglődni, akkor kösd magadra. :)
Kedves 18.01-es!
Mit adsz a gyermekre a kendőben? Mert kint van a lába, azt nem érheti nap.Nandu kendőm van, nem mertem használni ebben a melegben.Gyakorolnom kell a felkötést, mert csak tükör előtt merem.Volt már rá példa hogy vittem, de féltem az utcán felkötni,nehogy leejtem a gyereket:-)
Akkor nem csak mi vagyunk igy vele. Itt a környékünkön, csak mosolyogva tologató anyukákat látok:-) akik akár másfél két órát is sétálnak a parkban.
Köszönöm a válaszokat!
Hosszabb sétára viszem mindkettőt, ha csak leugrunk a kutyával akkor kipróbáljuk a hordozót.
http://www.youtube.com/watch?v=7R5Xy04OZYs&feature=related
Majdnem úgy van megkötve, mint a NANDU ajánlja, de csak 1 réteg, nyáron nagyon jó!!!
18:01-es vagyok.
Úgy öltöztetem a babát, ahogy az előző válaszoló írta. :)
Lányommal bármit csináltam, fél éves koráig csak úgy mentem vele sétálni, hogy mikor elaludt be a babakocsiba, és"csak míg haza nem érünk fel ne ébredjen" mert azonnal üvöltés. Utána már órákra mehettem vele.
Kocsiban elvolt, sokat vittem magammal mindenhova intézkedni, pont építkeztünk, de a babakocsit nem bírta.
Köszönöm a válaszokat!
30 percig voltunk lent tegnap. Kicsit megemeltem a mózeskosár fejrészét, és lógattam le neki csörgős játékot. Úgy bámulta, mint akit hipnotizáltak. :-) Köszönöm az ötleteket, előbb utóbb érdemes lesz a 3. emeltről le és felkínlódni...
A kendőt csak egyféleképpen tudom felkötni, keresztben van elől. ( előbb felkötöm a kendőt, hátra kerül a csomó és ugy rakom be a gyereket.)
De jelentkeztem hordozókendős tanfolyamra aug.1-én lesz.
Sok lehetőség van a kendőben, csak nem merek egyedül kisérletezgetni, féltem nagyon a picit. Először nagyon visított amikor felkötöttem, majd átszakadt a dobhártyám,amig beleraktam. Mire a 2. emeletre leértünk, hirtelen elhallgatott. Azt hittem hogy megfulladt a gyerek, rázogattam, kitéptem a kendőből, de csak aludt:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!