Hagyhatom neki, hogy uljon?
Figyelt kérdés
Babam 6es fel honapos.az etetoszekbol mindig felul(az etetoszek mindig 45fok ban van)az ullokebol,pihenoszekbol is mindjart felul,az olemben is ha fekszik.szepen egyenessen ul,persze egy ido utan eldol.mindig vissza fektetem,de akkor ordit es megint elore ul.ez ulesnek lehet mondani?,ha foldre teszem,meg nem tud felulni.csak ha az ujjamat fogva felhuzza magat2009. ápr. 1. 13:22
1/8 anonim válasza:
Amit magától csinál az hagyd. Ne erőltesd, ne ületsd fel, ne támaszd ki, de ha magától felül úgyis csak addíg csinálja amíg bírja, tehát ez önszabályozó.
2/8 A kérdező kommentje:
semmi esetre sem eroltetem,nem is szoktam ultetni.csak azert feltem mert megse vizszintes helyrol ul fel,mert az ulloke,pihenoszek mind meg van dolve egy picit.onnan konnyebb fel ulni.de azert remelem ez nem art neki.magatol csinalja.koszike nagyon
2009. ápr. 1. 13:31
3/8 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom is sokáig csak felhúzta magát, de már stabilan megült. aztán kb 3-4 hete rájött, hogy hasonfekvésből hogyan tud felülni. Ha már nem kell kitámogatni, és legalább 4-5 percig elücsörög, akkor hagyhatod. Eldőlni még később is el fog, mert az egyensúlyozást nehéz nekik 100%-ig elsajátítani. Minden jót!
7 hós anyuka
4/8 A kérdező kommentje:
koszike
2009. ápr. 1. 13:34
5/8 anonim válasza:
Az enyém is mindig ülni akart, de én mondtam neki, hogy kicsim te még nem tudsz ülni. És próbáltam vissza nyomni, ami persze nem tetszett neki. Hiba volt nem engedni, amit ő akar engedni kell. Vannak erősebb, fejlettebb babák. Van aki hamarabb, van aki később csinál dolgokat. SZóval engedd:))
6/8 A kérdező kommentje:
igen en is mindig visszanyomo,de en sem latom ertelmet.koszike;)
2009. ápr. 1. 14:19
7/8 anonim válasza:
Ha magától csinálja az nem káros.Az én lányom 5 hós és már nem lehet vele birni mindenáron űlne.A védőnő azt mondta ,hogy hagyjam had űljőn . Nem sokáig de kis időkre babakocsiba űlve beletehetem .És mit mondjak hát imád űlni sokkal jobban tetszik neki igy a világ.Az ortopédusnál sem volt semi gond nagyon erős és fejlett baba.
8/8 anonim válasza:
A 10 hónapos lányomat most vittem Dévény tornára. Én is hagytam ülni 6 hónapos kora óta, mert szépen megült, stabilan bármeddig, és jól elvolt úgy... Magától nem tudott felülni, de az ujjamba kapaszkodva felhúzta magát. Hiba volt. Most még csak hátrafelé kúszik. Gondot okoz neki hogy maga alá húzza a lábacskáját. Nem az izmai gyengék, hanem az a lábtartás "rögzült" ahogy ülni szokott. Szóval ha elölről kezdhetném én nem ültetném csak max. etetéskor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!