5 honapos a kisfiam es neha szoktam ultetni, o is mindig erolkodik h uljon. Artok neki ha neha ul?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 22:10
1/2 anonim válasza:
hogy ülteted?Mert ha az öledben, akkor nem ártasz vele, fiam magától még nem ül,de az ölemben már nagyon régóta igen.8 hónapos...amúgy én néha a babakocsiban is ültetem, mert nincs el máshogy, annyira ki akar nézni.Mondjuk az ülő pozíció nem teljesen 90 fokos, kicsit nagyobb.
Azért kitámasztva ne nagyon ültesd.
2/2 anonim válasza:
igen sajnos :( amíg nem tud felülni egyedül, nem kész a gerince az ülésre. nagyon rosszat tesz ha ültetve, kitámasztva van. sokáig az is lehet, hogy ha már fel tud ülni se tud megülni, akkor se szabad még ültetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!