17 hós babámmal mit játszak?
Kicsimmel nagyon szeretünk "szöszmötölni" múltkor játszottunk eggyel vagy negyed óráig:)
Szeret gyurmázni, rajzolni, könyvet lapozni minden olyan játékot amihez a kezét használhatja..
Mit ajánlanátok mit játsszak vele ami ilyen jellegű?
Akár bolti is lehet!
Az én 17 hónaposom imádja a pohár tornyokat! Kettő is van neki, és nagyon szereti pakolászni őket! Felfele is, és összefele is.
A másik kedvenc az építő kocka. Nagyon szeret építkezni.
Formabedobózunk is, de annál hamar elveszti a türelmét, ha nem megy be elsőre a forma... :)
A tologathatós dolgokat is nagyon szereti, legyen az autó, repülő, vagy bármi aminek kereke van!
Sajnos még előszeretettel kóstolgat meg olyan dolgokat amiknek nem éppen a szájában lenne a helye:))
És milyen építőtök van?
Szia!
2. vagyok
Nekünk ilyen építőkockánk van:
A fiam nagyon szeret vele építeni is, de csak ki-be pakolászni a dobozba is szereti. Meg szét szoktuk válogatni színenként (ezt egyelőre még csak én), ő meg aztán összekeveri az egészet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!