Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen autósülést vegyünk?

Milyen autósülést vegyünk?

Figyelt kérdés
0-18 kg típust szeretnénk, írjatok tapasztalatokat!
2009. ápr. 1. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekünk is olyan van,bár nem olyan régóta.Én nagyon megvagyok velel elégedve,mert az ára is aránylag kedvező(34.000)és még dekoratív is.Ezt a Brendonban vettük és Ferraris.Épp azt néztük,hogy van ebből a következő változat is,amibe majd átültetjük a fiunkat,ha jön a kistestvér!Legalább egyforma lesz hátul a két ülés...
2009. ápr. 1. 10:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól függ. Szerintem az újszülötteknek és pár hónapos babáknak jobb a 0-13 kilós, mert abban szinte fekszik, van fejszűkítője is. Nálunk az volt a szerencse, hogy ilyet vettünk, mert korábban született és 2,5 kilóval hoztuk haza a kórházból és még ebben az autósülésben is (ami amúgy Maxi-Cosi CabrioFix)elveszett szinte szegény gyerek. Most 6 hónapos, 6,5 kiló, de még mindig teljesen jó ez az ülés, a szűkítőt már kivettük és még elleszünk ezzel egy darabig. Főleg, amíg nem tud ülni magától, jobb ez,mint a 0-18 kilóig tervezett, mert abban szinte ülni kell a babának. Nézzetek szét, akár használtan is érdemes venni, mi újonnan vettük, de most már azt mondom, jó lett volna a használt is, vannak licitálós oldalak (teszvesz, vatera), nézz szét rajtuk vagy figyeld az akciókat, szerintem nagyon spórolni ezen nem érdemes, mert a legfontosabb a biztonság. Boldog babázást!
2009. ápr. 1. 10:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 7 hós a kislányunk, tehát most a hordozót szeretnénk lecserélni az ülésre, most 7 kiló, ezért nem jön számításba a 9-36 kg ülés.
2009. ápr. 2. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!