Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. s! Őssejt beültetés?...

S. O. s! Őssejt beültetés? Aki tud róla bármi infót kérem írjon

Figyelt kérdés
beteg a babám sajnos lehet hogy az össejt segítene rajta de neki nem vetettük le, ha születne testvére és tőle levennék majd a beteg testvérének adnák ez mennyibe kerülne nekünk?
2011. júl. 14. 20:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%

Mennyi idős a babád?

Valahogy (vmilyen formában) parlagfüvet kellene neki adnod!

Ez fokozza a szervezet őssejt termelését!

Google-ba írd be, olvass utána!

Minden jót Nektek! Remélem, sikerül valahogy segíteni szegénykén!

2011. júl. 14. 23:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Fokozza a szervezet őssejt termelését... Ekkora hülyeséget azért ne írjunk! Egy kétségbeesett anyukáról van szó. Undorító dolog az ilyesmit kihasználni!!!

Kérdező: ha más nem akkor a fejlesztő gyakorlatok és foglalkozások biztosan sokat segítenek. Első körben én elkezdeném vinni a babát ilyen órákra és közben keress egyéb megoldásokat.

Ki tudja! A foglalkozások során összeismerkedhetsz más családokkal is akik többféle bevált módszert is ismernek!

Sok sikert!

2011. júl. 15. 10:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Kikérem magamnak!!!

Nem írtam hülyeséget! Arról nem tehetek, hogy Te nem hiszed el, hogy a növények is gyógyítanak. Jelen esetben a parlagfű.

Többek között a bükki füvesember, Gyuri bácsi is ajánlja!

Egyik ismerősöm (aki daganatos volt, de sikeresen műtötték), ezt eszi. És nem azért, mert hülye!

Eszemben sincs szórakozni az anyukával, hiszen én is az vagyok!

Kedves hozzászóló! Ha lusta vagy a google-ba beírni és elolvasni pár cikket erről, akkor én szívesen küldök neked! Ha valamit nem ismersz, vagy nem vagy tisztában a dolgokkal, akkor ne alkoss véleményt!!!

2011. júl. 15. 12:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Undorító dolog tudatlanul okoskodni és ítélkezni!
2011. júl. 15. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!