Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért lehet az, hogy az...

Miért lehet az, hogy az őssejt szám nagyon nagyon kevés, majdnem nem is lett érdemes lefagyasztassuk?

Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy kevés köldökvért vettek le a babától, vagy már nem pulzált a köldökzsinór eléggé mert itt az idő nagyon fontos tényező, vagy a futár túl későn érkezett meg, vagy túl sokára dolgozták fel a köldökvért. Melyik cégnél vetetted le? Nekünk ugyanis nagyon magas volt az őssejt szám és a baba 104,5 Kg-os súlyáig felhasználható.
2009. jan. 3. 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:
jaj de jó Nektek! gratula! krioba....elvileg sok volt at alvadék az alvadásgátló ellenére, de nem tudom, h iért...nektek h lett ilyen sok? ti hol vettétek le?
2009. jan. 3. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát köszi szépen. Sajnálom, hogy nektek ilyen kevés lett. De ennek ellenére is kellett fizetnetek? Mi egy Szlovák cégnél vetettük le, [link] Látogass el a honlapjukra ott mindent leírnak. Nagyon korrektek voltak és gyorsak. A fizetési feltételek is olyanok amilyet itthon egyik cég sem ajánlott. Ne legyél elkeseredve hiszen ha lesz még babátok akkor az övét is le tudjátok vetetni de talán másik cégnél hátha ott jobb eredményt kaptok.
2009. jan. 3. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi is a Krioban és nekünk is nagyon kevés lett... Uaz merült fel bennünk is, mint benned, de aztán tároljuk és fizetünk is érte. Azt nem értem, hogy az első válaszoló hogy használhatja fel több, mint 100kg-ig...? De ha tényleg így van, az nagyon jó. Én csak valami 40kg maxra emlékszem..így is úgy is..ha ennyi, ha annyi. Azt hittem, ez általánosan van így és nem csak a mi esetünkben. Ezekszerint tévedtem? Mindegy, de soha ne legyen rá szükségünk!
2009. jan. 4. 08:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok és nekünk megküldtek minden adatot, hogy mennyi vérből mennyi őssejtet nyerek ki, azt is hogy milyen betegségek esetén használható fel és azt is hogy a gyermek hány kg-os határáig. Valamint azt, hogy a szülők is 50-50%-ban gyógyíthatóak. Ezért is tették külön két db. gyűjtőbe és úgy tárolják. Szóval ez a cég nagyon korrekt. És igen soha ne legyen rá szükség, de a szállítási költséget a MEP finanszírozza indokolt felhasználás esetén. Ha viszont kevés amit le tudtak venni akkor az nem elég egy esetleges betegség gyógykezeléséhez ezért én mindenképpen meggondolnám hogy tároltatom e. Mi évi 7000 Ft-nak megfelelő EUR-t fizetünk a tárolásért. És a levételt és feldolgozást követően eldönthettük, hogy kérjük e a fagyasztást. Mindezt ingyen, mert fizetni csak akkor kellett ha a tárolás mellett döntöttünk már. A számlát is szülés után másfél hónapra küldték csak. Az eredmény viszont már két hét múlva itt volt.
2009. jan. 4. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!