Milyen hizlaló, tápláló ételt adjak 1 éves kislányomnak aki nagyon rossz evő! Mekkora 1 éves kislányotok?
Szia!
Az én lányom is nagyon rossz evő, 11 hónapos tápszeres. Most 8500 g és 75 cm. Hogy milyen tápláló ételt tudnál adni neki azt sajnos nem tudom. Én tegnap vettem neki Vita Kid nevű szirupot. Ez tele van vitamminnal és nagyon várom hogy kicsit jobb étvágya lesz tőle. Amúgy a lányom még nem eszik glutén tartalmú ételeket, de ha a te babád már eszik akkor pici csirkemel sonka vagy valami hasonló? Ne haragudj, hogy érdemben nem tudtam segíteni. Esetleg tejbepapi? Persze csak ha már kaphat tejet...
szia
nálunk a tuti nyerő a tejbegriz-és a banán volt,az bármikor lecsúszik...volt olyan ,h nem nagyon akart ebédelni,vagy fájt a foga,akkor ezzel kináltam.most már nagy a babád-ehet mindent,próbálkozz,h mi az ami bejön neki.mondjuk az én fiam nagyon jó evő-nem tudom milyen lehet nektek.esetleg béres cseppet nem szedhetnek? az nagyon étvágyat csinál..lehet,h hülyeséget irtam,a dokinénit mindenképp kérdezd meg
Szia az én kislányom 9 kg, és 73 cm-es volt 1 évesen.
Nálunk a cukkini-rizs-csirkehúsos Kecskeméti bébikaja a nyerő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!