Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Írjon aki tud olyan esetről,...

Írjon aki tud olyan esetről, hogy egy babának a védőoltástól lett komoly betegsége. Nem lázra meg helyi duzzanatra gondolok. Milyen betegség volt?

Figyelt kérdés
Lassan kezd elegem lenni ebből az oltások körüli mizériából.
2011. júl. 14. 14:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%

Az én kozmetikusom a mai napig meg van róla győződve,hogy a fia a kötelező olltások után lett hiperaktív és a mozgásfejlődése is le volt maradva!Most 16 éves a fiú és ezek miatt mindíg Waldorf oviba,suliba kellett járatni!Most is ilyen gimibe jár.

A másik barátnőm is mesélte,hogy kisfia még 17 hónaposan nem járt önállóan,jártak dévényra és ott "megsúgták"neki,hogy ne tudjuk meg mik vannak ezekben a kötelező oltásokban,többekközött mozgásfejlődési lemaradást okoznak és még sok mást csak sokan nemtudják,hogy épp az oltástól!

Nem hiába!megmondták:"túl sokan vagyunk a Földön!"

csak vmelyik országba erre rá is bólintanak vmelyikbe nem!Muszály ritkítani a népet!

Az én meglátásom az,hogy a ráknak is már rég megtalálták az ellenszerét de nem fogják nyílvánosságra hozni!Pont a fentebb említettek miatt!

2011. júl. 18. 20:08
 12/22 A kérdező kommentje:
ha tényleg azért adják hogy megöljenek minket akkor egyszerűbb nem adni és egy csomóan belehalnának a járványokba, nem?
2011. júl. 18. 20:32
 13/22 A kérdező kommentje:
esküszöm ma kész csoda ha egy szülő el tud igazodni a sok bio meg egészséges meg adalékmentes meg stb dolgok között. tiszta téboly. mindenki a legjobbat akarja a gyerekének, de lassan már úgy tűnik maga az élet káros az egészségre.
2011. júl. 18. 20:36
 14/22 A kérdező kommentje:
ti hogy álltok ezekhez a dolgokhoz? minden káros. mit lehet tenni? ha nem vagy multimilliomos esélyed sincs a gyerekedet egészségesen felnevelni. bár valamin a pénz se segít.
2011. júl. 18. 20:39
 15/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is a BCG hormontól lett egy kis csomó a hónaljamban. Fel sem merült a műtét, a doki azt mondta, hogy ez elő szokott fordulni. Még kisgyerek voltam, és mikor felemeltem a karomat a fejem fölé, akkor látszott is a pici dudor. Mára már teljesen elmúlt (23 éves vagyok). Tapintással sem lehet érezni.

Egyébként semmilyen más betegségről nem tudok, amit kötelező oltás okozna. Nem gondolom okos dolognak nem beadatni ezeket az injekciókat! Én 1 hónap múlva szülök, de természetesen minden kötelező oltást beadatok a kicsinknek.

2011. júl. 18. 23:28
 16/22 anonim ***** válasza:
Jajj nem BCG hormontól, hanem oltástól! :) Nem tudom miért hormont írtam, bocsi! :))
2011. júl. 18. 23:28
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nézd én úgy vagyok vele, hogy ha kiakarnának nyírni, akkor miért oltással tennék? A Mo-i lakosság ha 10%ának lett is baja, akkor is az elenyésző, ráadásul a túlnépesedés nem nálunk, nem európában, nem amerikában, de mégcsak nem is afrikában, hanem ázsiában, azon belül is ugye indiában és kínában jellemző, tehát nekik jóval több okuk lenne betegséget okozó oltásra,de ha csak megbetegít annak megint semmi értelme, hiszen akkor még az állam fizet rá, nem?

A természet saját maga gondoskodik mindenről én ebben hiszek!Ez most lehet undorítóan hangzik, de én is veszítettem már el magzatot.

Az ételek tekintetében pedig tény, hogy mérgezzük saját magunk és környezetünk is, de ebben a rohanó világban, ha nincs időd főzni, arról nem te tehetsz. A bio, nekem meg nem bio; az a bio amit én termesztek meg, az a bio tej amit az én kecskémből/tehenemből fejek ki, az az igazi kenyér amit én sütök meg.

2011. júl. 19. 07:47
 18/22 anonim ***** válasza:

A népesség csökkentéséről csak annyit: madárinfluenza, h1n1, stb. Érdekes évekig fel sem ütötte a fejét semmi hasonló....

Ezek oltásaiba is belehaltak, és rokkantak le emberek, gyeekek. Máskor évtizedekig tart az ellenanyag megtalálása, most alig néhány hónap alatt megvan az ellenszer, aminek ha lejár a szavideje, csupán meghosszabítják. (mert el kell adni a felhalmozott mennyiségetí) Ez az anyagi része, ami szintén nagyon fontos tényező! De egész biztos ritkítják a jónépet!

Én a kötelezőket mindenképpen beadatom a gyermekeimnek, de azonkívűl semmit.

2011. júl. 19. 11:35
 19/22 anonim ***** válasza:

Akkor ne kapjon oltást, kapjon el a kullcscsípéstől egy agyvelőgyulladást és....

Komolyan modom nagy az isten állatkertje.

2011. júl. 19. 12:40
 20/22 anonim ***** válasza:

Egyik volt évfolyamtársam a kullancs elleni védőoltásba halt bele. Megkapta az oltást és rá 3 hónap múlva halott volt, mert leállt a csontvelő működése. Sajnos donort nem találtak neki.

Persze nem hal bele mindenki, de sajnos vannak ilyen esetek is. Igaz, hogy ez nem kötelező oltás, de gondoltam leírom.

2011. júl. 19. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!