Mennyi ideig kell mosni a 9 hós babák fogát? Én minden oldalról megsikatyolom aztán elege is van belőle és eltolja a kezem. Nem tűri túl jól. Egyenlőre szárazon mosom, tehát fogkrém nélkül. Mikortól lehet fogrémet és milyet használni?
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 21:39
1/2 anonim válasza:
10 hós, mi használunk nagyon kevés baba elmexet. szeret fogat mosni a fiam nagyon:))
2/2 anonim válasza:
Egy két húzás bőven elég még ebben a korban, szerintem. Az enyém sem nagyon hagyja pár húzás után ellőki a kezem. Ilyenkor még a kezébe adom kicsit a fogkefét és ő is próbálkozik, bár inkább hátul, gondolom most ott jön a foga és jóesik neki a masszírozás. A fogkrémre én is kíváncsi vagyok. Biztos lesz nálunk okosabb.
11 hós baba anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!