Mennyi bukás mondható normálisnak?
Eddig evés után 1-2 alkalommal bukott, ma a reggeli után vagy 4x meg kellett fürdetnem olyan savanyú szagú volt.
Ennek lehet köze a meleghez?
Most még egyszer megszoptattam, és alszik.
4 hónapos.
Amíg szépen fejlődik addig normális minden mennyiség. Sajnos ez van. Én 4 hósom is nagyon bukott, bár ő tápszeres. Új tápszer nagyon bevált neki, azóta szerencsére semmi. De szépen fejlődik, így nem is aggódott senki. Egy evés után legalább 5× hányta nyakba magát.
Anyatejes babáknak is van rá megoldás. Érdeklődj a védőnődnél. Gastrotuss Baby, azt hiszem ez a neve, de nem akarok hülyeséget mondani.
jaj, szegények! ezt mi is végigjártuk.
nekem azt mondták, hogy amíg a súlya gyarapszik, és bukás után nem sír, addig nincs baj. akkor kell kivizsgálásra vinni, ha nem hízik, annyi jön vissza, illetve ha a sav marja a nyelőcsövét.
amivel tudsz segíteni, hogy kevesebbet bukjon:
-olyan pózban szoptatni, hogy minél kevesebb levegőt nyeljen (hátradőlve, hasadra fektetve)
-hosszan büfiztetni (kb.fél óra)
-pocakját ne nyomja semmi evés után (ne legyen hason)
azt jól tetted, hogy újból szoptattad, így nem a sav marad a torkán.
idővel kinövi szerencsére
Húh...erre emlékszem.
Nekem 80 grammokat is kibukott. szinte sugárban jött vissza a kajcsi.
Voltunk mindenféle dokinal, de szépen gyarapodott, és egyszer csak kinőtte. sosem hittem volna, hogy vége lesz.. rémálom volt..
Ha a kedve jó, gyarapszik, állítólag nincs baj..
Kitartást!
Ja, nekünk a hozzátáplálás után lett egyre jobb. Amíg szopizott, egyszerűen túlhabzsolta magát, néhány perc alatt bevágott 200 grammot is... na ez jött ki olyankor..
Lányom nagyon soakt bukott, de neki aztán sajnos meg is állt a súlygyarapodása. Úgyhogy én azt a tanácsot kaptam, hogy gyakran vigyem őt mérésre, és ha jól fejlődik, akkor nincs gond.
Nekünk végül sűrítőt írtak fel, hogy ne bukjon sokat és gyarapodjon azért a súlya.
A tanácsok amiket leírtak előttem helyesek, és ezzel segíthetsz neki, hogy ne legyen olyan kellemetlen és sok a bukás.
Az én babóm is rengeteget bukott, még amikor elkezdtük a gyümölcsöt, akkor is. Kb 7-8 hónapos koráig is. Én annak idején kiharcoltam az orvosomnál egy ultrahangot, hogy megnézzék, nincs-e baj a gyomornál, de szerencsére minden rendben volt. Szoptatás közben én 3-4x is megbüfiztettem, így nem egyszerre jött ki a levegő és nem nyomta ki a tejcit. Illetve fej résznél megemeltük a kiságyat kb 10cm-t.
Kitartás!
aranyosak vagytok, köszönöm!
Igen evés közben is büfizünk, azóta javult, de még íígy is néha megdöbbenek mennyi kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!